Belgien och Ukraina gör upp om avancemang i grupp E. Belgiens form känns på uppgång och spelare för spelare har de ett vassare lag. Här är mitt speltips. 

Rumänien - Ukraina 3-0
Slovakien - Ukraina 1-2 

Belgien - Slovakien 0-1 
Belgien - Rumänien 2-0 

Ukraina 

Sergiy Rebrov, den gamla strikern, fick bra effekt i den andra omgången mot Slovakien. Han gjorde några förändringar från den hädiska insatsen mot Rumänien (0-3) och plötsligt lever även Ukrainas chanser till avancemang. Den här gruppen är otroligt spännande med alla fyra lag på tre poäng vilket innebär att inte ens kryss kanske räcker för Ukraina. Skulle det bli kryss även mellan Rumänien och Slovakien så blir Ukraina sist med fyra poäng och sämst målskillnad. 
Det gör att det här kommer bli en väldigt speciell match där det blir viktigt att hålla koll på hur det går i den andra matchen som spelas parallellt. 
Med det sagt tycker jag att Ukraina visat upp en intressant offensiv kvalitet men där bristerna i försvarsspelet är så stora att jag har svårt att se hur inte Belgien ska kunna nyttja dem. 

Preliminär elva (Whoscored)

Trubin - Tymchuk, Zabarnyi, Matviienko, Zinchenko - Shaparenko, Brazhko - Yarmolenko, Sudakov, Mudryk - Dovbyk 

Dags för Lukaku nu?

Belgien föll ganska oförtjänt mot Slovakien i den första omgången men räddade upp EM-resan med att slå Rumänien med 2-0. Ett resultat som var i underkant. Lukaku har tre bortdömda mål och inget gjort så där har vi en spelare som jag är övertygad kommer vara otroligt taggad på att äntligen spräcka sin egen målnolla. De Bruyne klev fram sist också och visade klassen och även försvarsspelet var bra mot Rumänien. Rumänerna kom främst till distansskott (som man inte direkt är osugna på att ta efter succén mot Ukraina) men den här gången var fru Fortuna inte med dem. Jag tror att Belgien ser sin chans och tar sin chans att vinna här och går vidare som sämst tvåa i gruppen. Jag tycker att de visat upp en gryende form spelmässigt och man kommer till chanser i varje match. 

Preliminär elva (Whoscored)

Casteels - Faes, Verthonghen, Theate - Castagne, Tielemans, Onana, Doku - Bruyne, Trossard - Lukaku 

Saknar: Lukebakio (avstängd)
Osäkra: Theate, Witsel, Meunier 

En lite avvaktande start innan Belgien tar över allt mer och får utdelning? 

SPELTIPS

Jag spelar en Betbuilder med Belgien att vinna och under 4.5 mål i matchen till 2.01 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip