Speltips: England och över 2,5 mål i matchen till 2.20 hos bet365.

Returmöte mellan Ukraina och England i grupp C i detta EM-kval. Det tidigare mötet mellan lagen slutade 2-0 till England på Wembley där, om jag inte minns helt fel, spelet Bukayo Saka målskytt satt som en smäck. Dags att gå för två av två i detta dubbelmöte!

Hemmalaget kommer med två raka segrar i bagaget i denna grupp efter att ha slagit Nordmakedonien och Malta med 3-2 och 1-0. Två segrar som bara ska tas, men att säga att det var övertygande vore att ta i. I matchen mot Malta hade siffrorna kunnat bli betydligt högre, då man slutade på ett xG runt 3.20.

England kommer från en väldigt fin period kvalmässigt. 7-0 senast mot Nordmakedonien och 4-0 mot Malta innan det innebär 11-0 i målskillnad de två senaste matcherna. Lägg därtill 2-0 mot Ukraina innan det så har man inte släppt in ett mål de senaste tre matcherna. Man kan säga vad man vill om Gareth Southgates uttagningar, men resultat löser han.

Ett målglatt Ukraina - i båda riktningar

Nu spelas inte den här matchen hemma i Ukraina av självklara anledningar. Matchplats är istället Tarczynski Arena i Wroclaw, Polen. En liten fördel England såklart, men något Ukraina har blivit en aning vana med nu.

Ukraina har dock en offensiv som mycket väl kan störa Englands ramstarka försvar. Det är väldigt sällan man går mållösa från landskamper. Bara för några månader sedan gjorde man tre mot Tyskland och resultaten blir ofta stora.

Defensivt släpper man dock också in en hel del mål, och det bör England ha kvalitén för att kunna göra både ett, två och tre mål. Att man släpper in mål tror jag dock inte är helt omöjligt heller.

England är favoriter av en anledning, men jag tror även vi har mål att vänta. Ukraina är bra offensivt, men läcker tyvärr en hel del defensivt också. England rak seger och över 2,5 mål i matchen till 2.20 hos bet365 blir mitt spel!
This is the stats tab
This is the post tip