Frankrike - Bosnien Herzegovina 1-1 (1-1 Griezmann)
Kazakhstan - Ukraina 2-2 (0-1 Yaremchuk, 1-2 Dikan)

Ukraina (3-4-2-1) Pyatov - Zabarnyi, Matvienko, Mykolenko - Karavaev, Sydorchuk, Shaparenko, Sobol - Malinovskyi, Yarmolenko - Yeremchuk

Saknar: Bushchan, Trubin, Dovbyk, Zinchenko (avstängd)
Osäkra: -

Frankrike (4-2-3-1) Lloris - Dubois, Varane, Kimpembe, Digne - Rabiot, Pogba - Coman, Griezmann, Martial - Benzema

Saknar: Kanté, Tolisso, Upamecano, Mbappé, Koundé
Osäkra: -

Fransmännen föll redan i åttondelsfinalen i sommarens EM-slutspel i en galen 3-3-match mot Schweiz där straffar avgjorde. Det var så klart inte enligt beräkningarna.
Nu är det omtag och VM-kval som gäller. I den första omgången lämnade fransmännen planen med sänkta huvuden efter endast 1-1 hemma mot Bosnien Herzegovina. Griezmann kvitterade snabbt efter Dzekos ledningsmål i den första halvleken, men sedan fick de aldrig hål på gästerna igen.
Det hjälpte förstås inte att Koundé tog ett rött kort i minut 51. Så nu är det fullt fokus på revansch och den första segern i gruppen. Men helt enkelt blir det förstås inte borta mot Ukraina.

Ett motstånd som tappade en sen 2-1-ledning till 2-2 mot Kazakhstan men som, alla minns, såg rätt bra ut i EM. De slog ju ut Sverige och föll visserligen sedan med klara 0-4 mot England.
Men det finns kvalitet när Ukraina prickar rätt och på hemmaplan har många stora nationer haft problem som gäster. Ukraina har dock ett par tuffa avbräck (se ovan) som de så klart inte hade önskat inför just den här matchen. Jag tror att fransmännen steppar upp och tar med sig alla tre poängen.