Ukraina att vinna och hålla nollan mot Kosovo. Finns under fliken specialare på bet365 .

Kosovo är fortfarande färska i de här sammanhangen, vilket bevisades i förra omgången mot Kroatien. Förlorade 6-0 mot kroaterna, som hade två blytunga avbräck i form av Modric och Rakitic. Kan säkert bli bra på sikt och potential finns sannerligen med tanke på alla spelare som skulle kunnat ha representera laget. Men i nuläget tycker jag inte truppen är särskilt imponerande. En av de största namnen är Elfsborgsbekantingen Arber Zeneli. Stor talang, visst, men ändå oprövad i de här sammanhangen. Med tanke på hur färskt laget, truppen och organisationen är i såna här sammanhang har man en nackdel gentemot mer rutinerade och etablerade lag.

Nu spelas matchen visserligen i Krakow, vilket tar lite udd av hemmaplansfördelen för Ukraina. Tycker ändå laget ska vara tillräckligt bra för att manövrera ut Kosovo.

Tänkbart lag:

Pyatov
Butko, Kucher, Ordets, Sobol
Yarmolenko, Zinchenko, Kovalenko, Konoplyanka, Stepanenko
Kravets

Ukraina har fått en tuff start på kvalet. 1-1 i premiären mot Island i en match där man var det bättre laget och förde spelet. Därefter 2-2 borta mot Turkiet. En okej poäng på förhand, men en besvikelse med tanke på att man hade 2-0 att gå på. Bara seger som gäller nu med andra ord. Lämpligare motstånd nu och ett bra läge för revansch. Räknar med ett koncentrerat och hungrigt Ukraina som inte bjuder på något här.

This is the stats tab
This is the post tip