SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Spanien har tagit ett bra grepp om sin Nations League grupp, som de leder med två poäng inför bortamötet mot Ukraina. Trots att det sker en föryngring i Spaniens trupp har landslaget levererat och kammat hem sju poäng, vilket är två poäng mer än tvåan Tyskland. Ukraina ligger på en tredje plats med tre poäng och har haft problem mot de bättre lagen. Spanien och Ukraina möttes för en månad sedan, där det blev en storseger för spanjorerna. Målrikt väntas det blir även denna gång på NSK Olimpiyskiy.

Efter att ha tagit en 2 - 1 seger hemma mot Schweiz har det blivit förluster mot Spanien borta med 0 - 4 och Tyskland hemma med 1 - 2. Därutöver har det också blivit en 1 - 7 förlust borta mot Frankrike, i en vänskapsmatch. Ukraina har en bra bit kvar till toppformen och det underlättar inte heller att många spelare är borta på grund av Covid 19. Ändå är jag imponerad över vilket starkt kollektiv Ukraina har, som i regel ändå är extremt hemmastarka och alltid hittar ett sätt till att göra ett och ett annat mål.

Luis Enrique har gjort ett grymt jobb med det spanska landslaget, med tanke på att det är många ändringar i startelvan. Det är många yngre förmågor som har tagit plats och gjort det strålande direkt. Spanien har gjort mål i sina samtliga matcher, där det först blev 1 - 1 borta mot Tyskland, sedan 4 - 0 mot Ukraina och senast 1 - 0 hemma mot Schweiz där matchens målskytt Mikel Oyarzabal skulle ha gjort fler mål än så. Spanien trivs bra mot Ukraina, som spelar offensivt och lämnar stora ytor bakom sig.

Trots en del avbräck i Ukraina har de en stark trupp som lyckades skapa mycket hemma mot Tyskland. Ukraina gjorde mål då och ska ha en stor chans att göra så även mot Spanien. Detta gäller spanjorerna också, som senast nätade fyra gånger på Ukraina.

Detta lutar mot en offensiv match med minst ett mål från båda sidorna och några till från något av lagen - kanske från båda.

Speltips Ukraina - Spanien:
Över 2,5 mål och båda lag gör mål - odds 1.90 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Ukraina:
George Bushchan, Alexander Karavaev, Illia Zabarnyi, Vitalii Mykolenko, Eduard Sobol, Serhiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Evgen Makarenko, Andriy Yarmolenko, Roman Yaremchuk & Oleksandr Zubkov.

Bekräftad startelva - Spanien:
David De Gea, Sergio Reguilon, Pau Torres, Sergio Ramos, Jesus Navas, Sergio Canales, Rodri Hernández, Mikel Merino, Ansu Fati, Rodrigo Moreno & Adama Traore.
---

This is the stats tab
This is the post tip