Börjar helgen med ett spel i den svenska division 2. Spelas ikväll en viktig match i botten på Hedevi i Ullared.

10 Assyriska IK 17 18 -10
11 Höganäs BK 17 17 -18

12 Varbergs GIF 17 15 -12

13 Ullareds IK 17 15 -13
14 Tenhults IF 17 15 -24

Trots att det är nio matcher kvar att spela så påstår jag att den här matchen kan avgöra lagens framtid i det svenska seriesystemet. Assyriska kan vid vinst ikväll ta ett stort steg mot nytt kontrakt i division 2.

Ullared har spelat två matcher efter uppehållet. Första var mot Torslanda där man kunde kvittera och den slutade 1-1. Laget var en besvikelse senast i derbyt mot Vinberg. Var väldigt uddlösa och Vinberg kunde vinna tämligen enkelt med 4-1. Nu gäller det att ladda om till ikväll men jag är frågande till om det kommer se bättre ut ikväll. Inlandets stolthet, som man själv kallar sig, har en tung hemmastatistik den här säsongen. Laget har endast en vinst på dem nio matcherna laget spelat. Det kuriosa är att hemmavinsten mot Höganäs inte kom på Hedevi. Planen var upptagen så det blev flyttad till Falkenberg istället. Laget saknar även dessutom några viktiga spelare i offensiven. Laget har fyra offensiva spelare som ska stå för målen. Tre av dessa är kommer ej till spel ikväll. Endast Alexander Johansson, som blivit en poängspelare den här säsongen, som kan spela. Det känns för tunt för att verkligen kunna hota offensivt.

Assyriska Turabdin går riktigt bra och har hoppat, iallafall för tillfället, upp på säker mark. Laget har endast förlorat en match av dem fem sista. Tagit två bortavinster mot Varbergs GIF samt topplaget Tvååker. Åkte på en snöplig förlust senast på hemmaplan mot ett annat topplag Sävedalen. Hämtade upp 0-2 till 2-2 men Sävedalen lyckades göra 3-2 i slutminuterna.

Assyriska har imponerat och har fått upp självförtroendet efter en tung start på säsongen. Ullared såg som sagt inte bra ut senast och eftersom Ullared saknar offensiva spelare så känns Assyriska farliga idag.

Jag spelar Assyriska dnb @2.00 hos Nordicbet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip