Ullared tar emot Lindome på Hedevi under torsdagen.

Ullared har skrapat ihop två poäng på de inledande fem matcherna, vilket innebär att man ligger på den sista platsen i tabellen. Man spelade förra helgen mot Halmia, som också haft en trög start på säsongen, men det slutade med 4-0-förlust för de blåklädda. Rätt så många nya spelare till den här säsongen som behöver tid för att få växa in i det, men man har tappat väldigt mycket spets framåt i Alexander Johansson. 26 poäng stod yttermittfältaren för och det är svårt att ersätta en sådan spelare.

Lindome går bra och ligger med fint i tabellen. Laget har inte förlorat än och man har vunnit sina tre vinstmatcher med minst två mål. Senast var det Varbergs GIF som fick se sig besegrade, detta trots att Lindome fick rött kort samt straff emot sig i den 14:e minuten. Men man var ikapp och förbi redan innan paus och slutsiffrorna skrevs till 4-1.

Ullared skulle behöva poäng snarast men jag tror man får vänta en vecka till för Lindome är klassen bättre just nu. Det går att hitta den raka tvåan till 1.60 men jag tror att det här kan rinna iväg och spelar således -1.5.

Lindome -1,5 @2.40 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip