bet365 livestreamar matchen.

Lite kort bakgrunds information om AFC Champions League - det är en årlig internationell fotbollsturnering för de allra bästa asiatiska klubblag. Tävlingen arrangeras av Asiens fotbollsförbund och ligavinnaren samt cupmästaren i de 14 högst rankade asiatiska fotbollsligorna får delta. Vinnaren får delta i VM för klubblag. Turneringen är framme i åttondelsfinalen, där vi har ett spännande möte på Ulsan Munsu Football Stadium mellan Ulsan Hyundai från Sydkorea och Urawa Red Diamonds från Japan.

Med en match mindre spelad i K-League ligger Ulsan trea i tabellen, en poäng efter FC Seoul och Jeonbuk. Det är mäkta imponerande efter 17:e spelade omgångar. Formen är på topp med fyra segrar på fem senaste matcher och i AFC Champions League har laget också spelat bra. Framme i åttondelsfinalen tog de en relativt oväntad vinst i Japan mot Urawa med 2 - 1, men med tanke på att Ulsan spelar offensivt med tre anfallare och två ytterligare yttrar som fyller på är det ingen överraskning.

Så Ulsan har 2 - 1 att gå på i returmötet på hemmaplan. Marknaden har Ulsan som en favorit till cirka dubbla pengar, i skrivandets stund, men Urawa ska inte på något sätt underskattas. De är ett mittenlag i japanska J-League (efter 15 spelade omgångar), men inget dåligt lag direkt. I det första mötet mot Ulsan ägde Urawa bollen över 60 % och dominerade matchen, men fick endast in ett mål. Nu måste Urawa gå för att göra mål och vinna matchen för att avancera vidare. Med tanke på att de också kör med tre anfallare är chanserna goda till att Urawa åtminstone ska lyckas med bedriften att göra ett mål framåt.

Då både Ulsan Hyundai och Urawa har varit framgångsrika i sina respektive offensiv i turneringen finner jag ett värde i oddset 1,90 på att båda lag ska fortsätta göra mål, när de möter varandra igen. Så jag lägger ett spel på att båda lag gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Ulsan Hyundai:
Oh Seung-Hoon, Park Joo-ho, Dave Bulthuis, Kim Seung-Joon, Kim Tae-Hwan, Yun Young-sun, Mix Diskerud, Park Yong-Woo, Kim In-Sung, Jeong Dong-Ho & Junior Negrao.

Bekräftad startelva - Urawa:
Shusaku Nishikawa, Takuya Iwanami, Tomoya Ugajin, Tomoaki Makino, Fabricio, Ewerton, Takuya Aoki, Ryosuke Yamanaka, Yuki Muto, Shinzo Koroki & Mauricio Antonio.
---

This is the stats tab
This is the post tip