Umeå börjar sakteligen komma igång igen efter två raka segrar. Som jag varit inne på tidigare har årets Umeå varit lite av en besvikelse. De har ofta kunnat kontrollera matcherna men haft svårt att omsätta spelet till målchanser. Däremot verkar man hittat något nu dessa två matcher mot Sylvia och Haninge, de har också mött lagen i rätt tajming med en del avbräck. Nu är det norrlandsmöte mellan två jämna lag i serien där det inte skiljer mycket.

Piteå kommer ifrån en stark vinst på bortaplan mot BK Forward. Piteå är ett tufft lag att möta som spelar en rak fotboll och har mycket stabilitet i sin formation. De är svårslagna och jobbar hårt för varandra. Varenda match är jämn och lagen får kämpa hårt för att få med sig en trea.

Umeå FC 5 senaste matcher:
1-2 (b) Haninge
3-0 (h) IF Sylvia
1-1 (b) Team TG
2-2 (h) Täby FK
4-1 (b) Motala AIF

Piteå 5 senaste matcher:
1-3 (b) Forward
0-2 (h) Sylvia
2-2 (b) Gefle
1-2 (h) Sandviken
1-0 (h) FC Stockholm


Är inne på att detta blir en mycket jämnare match än vad oddsen visar. Umeå spelar visserligen på hemmaplan men där har man hittills varit svaga i år. Piteås bortaspel har väl inte heller helt imponerat. Däremot som jag varit inne på är det alltid jämna matcher och som sitter långt inne. Tror att Umeå FC kommer att få svårt att besegra Piteå med mer än ett mål och då väljer jag att spela: Piteå +1 till 1.76 hos Pinnacle .

TV: Bästa tipsen på en lurig Stryktipskupong!




This is the stats tab
This is the post tip