Ungern bjuder in till den första VM-kvalmatchen i grupp I med England som motstånd.

Preliminära elvor (Whoscored)

Ungern (3-4-2-1) Gulasci - Botka, Orban, Szalai - Lovrencsics, Schäfer, Kleinheisler, Fiola - Szoboszlai, Sallai - Szalai

Saknar: Nagy (avstängd), Nego
Osäkra: -

England (4-3-3) Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Phillips, Rice, Mount - Sterling, Kane, Grealish

Saknar: Calvert-Lewin
Osäkra: Mings, Sancho

Ungern löste inte "dödens grupp" i sommarens EM där man föll mot Portugal (0-3) men spelade 1-1 mot Frankrike och 2-2 mot Tyskland. Inte så dåligt av en mindre fotbollsnation som Ungern ändå.
Nu är EM som alla vet över och det är VM-kval. Ungern saknar Nagy (avstängd) och Nego som är out men annars ser det bra ut. Att Ungern ska kunna stå emot EM-finalisten England tror jag dock inte.
Visst kan finalförlusten mot Italien sitta i till viss del, men England gjorde allt som allt ett fantastiskt bra EM och var bara en straffläggning från att få lyfta den där efterlängtade pokalen.
England och dess tränare Gareth Southgate har de flesta av verktyg för att vinna en sån här match. Sancho är tveksam och Calvert-Lewin tvingades dra sig ur truppen på grund av skada. Även Tyrone Mings är osäker. Enligt rapporterna ser England ut att starta med Grealish, Kane och Sterling framåt. Då har jag svårt att se hur Ungern ska stå emot.
Däremot har ungrarna visat sig svåra att spöa med stora siffror på sin hemmaplan där det kommer vara fullt hus.

SPELTIPS
Jag spelar England och under 3,5 mål i matchen till 2.05 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip