Avgörande för vilka som får en biljett till EM.

Senaste landskamper

Turkiet - Ungern 0-1 (Nations League)
Ungern - Ryssland 2-3 (Nations League)
Bulgarien - Ungern 1-3 (EM-kval)
Serbien - Ungern 0-1 (Nations League)
Ryssland - Ungern 0-0 (Nations League)

Island - England 0-1 (Nations League)
Belgien - Island 5-1 (Nations League)
Island - Rumänien 2-1 (EM-kval)
Island - Danmark 0-3 (Nations League)
Island - Belgien 1-2 (Nations League)

Preliminära elvor (Whoscored)

Ungern (3-5-2) Gulacsi - Orban, Lang, Szalai - Fiola, Nagy, Siger, Szoboszial, Holender - Szalai, Sallai

Saknar: Kovacsik, Barath, Babati, Kleinheisler
Osäkra: -

Island (4-4-2) Halldorsson - Palsson, Arnason, Sigurdsson, Magnusson - Gudmundsson, Gunnarsson, Bjarnason, Traustason - Sigurdsson, Finnbogason

Saknar: -
Osäkra: -

Erik Hamrén och Island har inte direkt visat prov på någon hög klass i Nations League som just nu pågår. Fyra matcher - fyra förluster. Visserligen i en tuff grupp med England och Belgien, men inte heller mot Danmark hade man en chans (0-3). England vann trots att Island spelade med en man mer från minut 70 (Kyle Walker) till 89:e då Ingason åkte ut. Jag ser inte det Island som man såg under Lars Lagerbäcks tid utan det är inte lika bra synkat, det är inte lika stor tro på att man kan skrälla mot större nationer.

Ungern är normalt ingen nation man tror speciellt mycket om. Samtidigt går det inte att blunda för en rad starka resultat under hösten. Bulgarien kördes över i EM-kvalet och i Nations League är Ungern obesegrat. Detta i en lurig grupp som toppas av Ryssland före Ungern, Turkiet och Serbien.
Ungern har hemmaplansfavör och goda nyheter i form av att viktige mittfältaren Dominik Szoboszlai är tillbaka från coronakarantän.

SPELTIPS
Ungern spelas till 2.35 hos Unibet (2/5 units). Den som vill spela med lite mer säkerhetsbälte finner "Ungern att gå vidare" till 1.70 hos Nordicbet . Dvs, även ink förlängning och straffar.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip