Inget mindre än en semifinalsbiljett står på spel när Ungern och Italien möts i ett direktavgörande möte på Puskas Arena Park i UEFA Nations League. Ungern leder gruppen med två poäng före Italien - som alltså måste gå för en seger för att ta sig vidare.

Återigen har Ungern lyckats visa muskler och att de kan slåss mot stormakter om poängen. Ett prov på detta gick att se redan i EM. I Nations League har de återigen hamnat i dödens grupp. Två gånger om har de slagit England. På hemmamark kryssade de mot Tyskland för att sedan slå dem på Red Bull Arena i helgen. Adam Szalai, som gör sin allra sista landskamp för Ungern, gjorde matchens enda mål. En förlust finns ändå i gruppspelet, som kom mot just Italien med 1 - 2, tidigare på Stadio Dino Manuzzi.

EM-mästarna har haft svårt att hålla samma höga nivå efter mästerskapet. Det har varit blandade resultat. Ömsom vin, ömsom vatten. Dock har de steppat upp efter storförlusten mot Tyskland. England slogs i helgen då Napoli anfallaren Giacomo Raspadori nätade det enda målet i landskampen. Försvaret såg återigen stabilt ut hos La Nazionale, som har en bra blandning av äldre, rutinerade spelare med nya, hungriga ansikten som vill visa framfötterna. Italien har en bättre spelare på alla positioner.

Trots att Ungern har gjort det lysande väntar en blytung uppgift avslutningsvis. När det väl gäller hittar alltid Italien en högre växel. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på en rak bortaseger i landskampen. Till fina dubbla degen i odds.

Speltips Ungern - Italien:
2. Odds 2.00 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Ungern:
Peter Gulacsi, Attila Szalai, Willi Orban, Adam Lang, Milos Kerkez, Andras Schäfer, Adam Nagy, Attila Fiola, Dominik Szoboszlai, Daniel Gazdag & Adam Szalai.

Preliminär startelva - Italien:
Gianluigi Donnarumma, Rafael Toloi, Leonardo Bonucci, Alessandro Bastoni, Giovanni Di Lorenzo, Nicolo Barella, Jorginho, Davide Frattesi, Federico Dimarco, Giacomo Raspadori & Ciro Immobile.
---

This is the stats tab
This is the post tip