Ungern tar emot Tyskland på lördagen.
Mitt speltips: Ungern att ha över 2,5 hörnor. bet365 .

Hemmalaget har haft sex hörnor mot Italien och tre mot England hittills i NL. Nu ska de möta Tyskland på Puskás Aréna i Budapest. En lördag. Ungern kommer bäras fram av entusiastiska hemmafans, precis som de gjorde i flera EM-matcher förra sommaren. Räknar med att ungrarna är all in i den här hemmamatchen. Inte minst med tanke på att det varit rätt infekterat med just Tyskland med tanke på Pride-flaggor etc. förra sommaren. Även om Ungern är ett rätt defensivt balanserat lag med sin italienska coach tycker jag de har kvalitét nog att anfalla och störa Tyskland.

Tyskarna har många minuter på Rudiger, Kimmich och Muller hittills. Har Italien på hemmaplan i sista matchen för den här samlingen om ett par dagar. Så om jag spekulerar lite bör det bli någon rotation på ett par positioner här då det är den på pappret enklaste uppgiften den här samlingen. Något som bör gynna Ungerns förmåga att anfalla, bygga spel och ha något att säga till om matchbildsmässigt. Bortser vi från matcherna mot blåbären har Tyskland rätt ofta släppt till tre eller fler hörnor.

Slipper vi en matchbild där Ungern tar en tidig ledning och sedan faller hem (vilket är det troligaste sett till att Tyskland är rätt klara favoriter), tycker jag Ungern ska ses med bra chans att spela till sig minst tre egna hörnor över 90 minuter. Minns från EM-matchen i fjol att de stundtals lyckades såra Tyskland via snabba kontringar och det var inte sällan just bakom ytterbackarna. Inför fanatiska hemmafans kommer Ungern sälja sig dyrt här samtidigt som matchen kommer lite halvknepigt för Tyskland mellan mer glamourösa uppgifter.

This is the stats tab
This is the post tip