Union Berlin:

Charmgänget från Berlin var Bundesligas stora överraskning i fjol, men den här säsongen har börjat betydligt tuffare för Urs
Fischers manskap – trots en ambitiös sommar med inhämtade spelare som Lucas Tousart, Diogo Leite, Robin Gosens, Kevin Volland, Leonardo Bonucci, David Datro Fofana och Brenden Aaronson.

I helgen blev det ny förlust, när Union föll borta mot nykomlingen Heidenheim, 0-1. Det var Union Berlins femte raka förlust i alla turneringar. Nederlag blev det även i Champions League-debuten när Union ställdes mot självaste Real Madrid på Santiago Bernabéu. Tyskarna stod dock upp oerhört bra mot Los Blancos, där avgörandet föll först i den 94:e matchminuten när Jude Bellingham – vem annars? – slog till. Union brukar vara starka hemma på Alfen Försterei, där man i fjol inte förlorade en enda ligamatch, men det här mötet spelas på Olympiastadion – som lär gunga i Champions League-matcherna!

Fischer fortsätter att ha en del spelare på frånvarolistan där Robin Knoche, Andras Schafer, Rani Khedira och Laurenz Dehl ser ut att missa här.

Braga:

Föll i första Champions League-matchen hemma mot italienska mästarna Napoli, 1-2, men har under den gångna veckan studsat tillbaka genom dubbla segrar i ligaspelet. 4-1 hemma mot Boavista – där gästerna fick en utvisning efter en halvtimme och ställningen 1-1 – följdes upp av en lite bökig match borta mot Estrela de Amadora på Estádio José Gomes, men där Braga till slut säkrade en 4-2-seger.

Två målglada matcher och defensiven har varit ett rejält orosmoln på tränare Artur Jorges himmel i säsongsinledningen. Braga har bara hållit en nolla på de elva senaste matcherna och Matheus har tvingats släppa in tio mål på sina sex senaste – och 13 totalt i ligaspelet. Samtidigt så gör man en hel del mål framåt där Ricardo Horta och Simon Banza gjort fem mål vardera, och då har talangfulle anfallaren Ábel Ruiz ännu inte öppnat målkontot för säsongen

Braga har inga skador som stör inför Champions League-bataljen i Tyskland.

Kan Union återfinna formen inför storpublik på Olympiastadion?

Union Berlin har inte alls varit i slag på sistone, när Urs Fischer fått brottats med utmaningen att få truppen att vara slagkraftig på flera fronter samtidigt. Det är en läroprocess. Jag lutar spontant åt hemmalaget här, inför ett gungande Olympiastadion, men Unions skakiga formkurva gör att jag inte vågar lite på ettan till 1,92 här, trots att jag inte är särskilt imponerad av Braga så här långt – där defensiven inte alls övertygar. Med tanke på Bragas potenta offensiv, och hur portugiserna läckt in mål tycker jag överspelet blir intressant här, när över 2.5 mål står i 2,02 hos Bethard .
This is the stats tab
This is the post tip