bet365 livestreamar matchen.

På Stadion An der Alten Försterei ställs de två lag som åkte på mest stryk i förra omgången (27) av den tyska Bundesliga. Det är ett möte på den nedre halvan av tabellen då Union Berlin tar emot Mainz, där marknaden har hemmalaget som en favorit till seger, till en bit över dubbla pengar. Union Berlin tar kammat hem tre poäng mer än Mainz, men i övrigt skiljer det inte mycket mellan lagen. Båda lagen är oftast involverade i målrika matcher och det borde de vara även när de ställs mot varandra.

För Union Berlins del blev det en förnedrande och tung 0 - 4 förlust i en derbymatch senast mot Hertha Berlin. Det var jämnt fram tills minut 50, då Union Berlin tappade fokus och släppte in två mål på två minuter. Tredje raka förlust var därmed ett faktum. Detta är inget som har varit ovanligt för Union Berlin denna säsong, med 47 insläppta mål på 27 matcher. Förvånansvärt gjorde de själva inget mål, men är i regel farliga i sin offensiv, där de har lyckats näta 32 mål hittills. Mål blir det dock mot Mainz.

För Mainz del blev det en storförlust med 0 - 5 hemma mot RB Leipzig. Egentligen är det inte heller så överraskande, med tanke på att RB Leipzig ligger på en tredje plats i tabellen och med tanke på att Mainz är det laget som har släppt in flest mål i ligan. Totalt har det blivit 60 insläppta mål, vilket innebär att de i snitt släpper in fler än två mål per match. Framåt lyckades inte Mainz skapa så mycket, men det var mycket tack vare RB Leipzigs försvarsspel, som är duktiga på att stänga igen ytorna.

I mitt tycke är en trebackslinje den främsta anledningen till att både Union Berlin och Mainz läcker in mål. Båda lagen spelar med tre backar, som inte direkt är passningsskickliga. Det måste de samtliga bara vara för att lyckas med försvarsarbetet och uppspelet. Dessvärre är inte det fallet och då blir det en hel del insläppta mål i matcherna för dessa två lag som anfaller med en massa spelare. Jag ser ingen anledning till någon förändring i detta möte och räknar därmed med minst tre mål i matchen.

Mainz får dessutom tillbaka anfallaren Jean-Philippe Mateta efter avstängning, som kommer att bidra bra i det offensiva spelet.

Speltips Union Berlin - Mainz:
Över 2,5 mål - odds 1.80 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Union Berlin:
Rafal Gikiewicz, Michael Parensen, Florian Huebner, Marvin Friedrich, Ken Reichel, Robert Andrich, Grischa Proemel, Christopher Trimmel, Marius Buelter, Marcus Ingvartsen & Sebastian Andersson.

Preliminär startelva Mainz:
Florian Mueller, Jerry St. Juste, Jeffrey Bruma, Moussa Niakhate, Bote Baku, Edimilson Fernandes, Pierre Kunde, Aaron Caricol, Jean-Paul Boetius, Robin Quaison & Jean-Philippe Mateta.
---

This is the stats tab
This is the post tip