Förra mötet blev en jämn tillställning som dessvärre hamnade i skymundan efter en del tumult på läktarna. Det gjorde att matchen hackade lite men MFF gjorde en stabil insats i stora delar av matchen. Union tog ett rött kort också efter 45 min vilket gjorde att Malmö FF verkligen såg sin chans på tre poäng. Union kunde däremot fortsätta spela på samma sätt och låta MFF ha bollen. De lyckades utnyttja sitt vassa kontringsspel på samma sätt som taktiken innan det röda kortet när MFF ville gå för segern.


I övrigt så har Malmö FF haft en tuff säsong sätt till förväntningarna. Trots byten av tränare så har det aldrig riktigt tagit fart. Nu är Allsvenskan nästan körd så de kan säkerligen se mer positivt på Europa utan press.


——

Union lär inte ge bort initiativet lika lätt på hemmaplan. Däremot har de sina styrkor i kontringsspelet vilket jag tror kan passa Malmö FF bra när de får ligga samlat. Vågar mig dock inte på något 1X2-spel med tanke på bortalagets motgångar och det märks allt inte stämmer i truppen. Gillar däremot underspelet och väljer prova det.

Spel: Asian under 3 mål till 1.65 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip