På Saitama Stadium 2002 gästas Urawa Reds av Sagan Tosu, i den japanska toppdivisionen J. League. Med tre matcher färre spelat ligger Urawa Reds på en åttonde plats i tabellen och har nio poäng upp till serieledarna Vissel Kobe. Sagan Tosu parkerar på den nedre halvan av tabellen och har en usel form inför det tuffa möte.

Urawa Reds är i fin form överlag. Förutom ligaspelet har de varit involverade i asiatiska Champions League finalen. Efter att ha spelat oavgjort mot Al Hilal vann Urawa Reds returen med 1 - 0. I hemlandet har det bara blivit segrar på hemmaplan, över Cerezo Osaka, Albirex Niigata och Hokkaido Consadole Sapporo - med en målskillnad på 8:3.

Att bryta segersviten hos Urawa Reds kan bli en för tung uppgift för Sagan Tosu. Laget har förlorat mer än hälften av sina ligamatcher. Att hålla tätt bakåt är ett stort problem. Formen likaså, med två raka förluster mot Yokohama F. Marinos och Kawasaki Frontale. Två formstarka lag, förvisso, men det är även Urawa Reds.

Fjärde raka hemmaseger för Urawa Reds?

Marknaden har Urawa Reds som solklara favoriter till seger. Det ska de också vara, med tanke på att de är ett helt nummer större än motståndarna.

Därmed blir det ett spel på att Urawa Reds vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak hemmaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Urawa Reds - Sagan Tosu:
1 asian -1. Odds 1.98 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip