Unibet livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America fortsätter i Brasilien och vi är framme i den andra omgången. På Arena do Gremio är Uruguay mega favoriter till mindre än 1,20 i odds när de ska ta sig an Japan. Självklart är Uruguay det bättre laget, men marknaden har helt gått på resultatet från båda lagens första omgång. Dessa resultat är lite felvisande, i mitt tycke, då Japan är ett mycket bättre landslag än vad de har visat, samt att Uruguay inte direkt är något lag som går och spottar in mål mot allt och alla.

Uruguay vann sin första match mot Ecuador med hela 4 - 0. Om vi bryter ner matchen så är det egentligen inte så pass imponerande. Nicolas Lodeiro gjorde ett tidigt mål, efter en fin assist från Barcelona anfallaren Luis Suarez, så det ska de ha beröm för. Men sedan drog Jose Quinteros i Ecuador på sig ett direkt rött kort. Ecuador var tvungna att byta ut Angel Mena, den offensiva kreatören på mitten, och lämnade över bollen och matchen till Uruguay, som utökade till 3 - 0 innan pausen.

Suarez och Cavani på topp gjorde varsitt mål i den första halvleken. I den andra halvleken lyckades inte Uruguay skapa så mycket, utan det krävdes ett självmål från Arturo Mina i Ecuador för att fastställa slutresultatet 4 - 0 till Uruguay. Så var står Uruguay egentligen? Jo, de har ett grymt försvar med Jose Gimenez och Diego Godin, samt även Martin Caceres som är grymt i landslaget. Mittfältet håller inte alls någon högre nivå. Många sydamerikanska lag är bättre där. På topp förlitar sig Uruguay på Luis Suarez och Edinson Cavani, men det är väldigt många individuella prestationer vanligtvis som leder till mål.

Alltså är inte Uruguay så heta framåt, att de ska lyckas göra mål på allt och alla, i vanliga halvleken. Motståndaren Japan fick den värsta möjliga starten mot Chile, som på något sätt inte ska underskattas i denna turnering. Japan försvarade sig väl i den första halvleken men släppte in ett sent mål. I andra halvleken log de under igen med 0 - 2 och var på väg tillbaka, men det blev ett och ytterligare ett baklängesmål i stället, så bedrövelsen var ett faktum. Matchen slutade 0 - 4 och Japan hade en dålig dag på jobbet. Dock är inte Japan så pass dåliga att de ska förlora matcher med sådant resultat.

Offensiven i Japan lämnar en del i övrigt att önska, i alla fall när de ska ta sig an Uruguay, men försvaret är mer än helt okej. Innan Chile matchen spelade Japan fem träningsmatcher i rad mot sämre landslag utan att släppa in något mål. Innan dess spelade Japan mot Colombia (som anfaller med tre forwards) och lyckades klara av en 0 - 1 förlust. Det menar jag att Japan även ska vara fullt kapabla till att göra även mot Uruguay. I vilket fall ska inte Japan behöva släppa in mål i båda halvlekar.

Marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på att Japan lyckas hålla nollan i åtminstone en av två halvlekar i matchen mot Uruguay. Enligt mig är sannolikheten betydligt större än så, att japanerna ska klara av detta. Så jag finner ett värde i oddset 1,94 på att Uruguay inte gör mål i båda halvlekar och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Uruguay:
Fernando Muslera, Martin Caceres, Jose Gimenez, Diego Godin, Diego Laxalt, Nahitan Nandez, Matias Vecino, Rodrigo Bentancur, Nicolas Lodeiro, Luis Suarez & Edinson Cavani.

Preliminär startelva - Japan:
Keisuke Osako, Teruki Hara, Naomichi Ueda, Takehiro Tomiyasu, Daiki Sugioka, Gaku Shibasaki, Yuta Nakayama, Daizen Maeda, Shoya Nakajima, Takefusa Kubo & Ayase Ueda.
---

This is the stats tab
This is the post tip