bet365 livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America fortsätter i Brasilien och vi är framme vid kvartsfinalerna. På Arena Fonte Nova ska obesegrade Uruguay ta emot Peru, i det som förväntas bli en målsnål match. Marknaden har Uruguay som en klar favorit, vilket också ska vara fallet med tanke på hur båda lagen har spelat i sina respektive gruppspelsmatcher. Uruguay fortsätter att imponera i defensiven och när det erbjuds dubbla pengar på att de återigen klarar av att hålla nollan finner jag ett värde i oddset.

Som bekant har Uruguay den spanska La Ligas bästa mittbackspar i Jose Gimenez och Diego Godin. Även andra i försvaret och mittfältet är duktiga och Uruguay försvarar sig med hela laget. De har klarat av att hålla nollan i inledningsmatchen mot Ecuador men sedan släppte de in två mål mot Japan. Högeryttern Koji Miyoshi lyckades överlista Uruguay två gånger om i matchen som slutade 2 - 2. Uruguay hade en dålig dag på jobbet och vände därefter trenden direkt.

I den tredje och sista matchen mot offensiva Chile klarade Uruguay galant att hålla tätt bakåt. Ett sent Uruguay mål gjorde att de vann matchen med 1 - 0 och vann sin grupp C. Uruguay har verkligen det som krävs för att stoppa Perus anfallsspelet. Om Venezuela, som har varit starka i defensiven, kan klara av att hålla nollan mot Peru så gör också Uruguay det. Perus resa började med det mållösa mötet mot Venezuela, därefter 3 - 1 mot slagpåsen Bolivien och till sist 0 - 5 mot Brasilien.

Det skapades inte mycket mot Brasilien i den senaste matchen. Det såg faktiskt ganska idelöst ut i anfallsspelet och knappt någon kreativitet, bortsett från anfallaren Jose Paolo Guerrero, som byttes ut efter 55 minuter. Det ska oavsett inte vara någon större utmaning för Uruguay att också klara av att hållan nollan i matchen mot Peru, som därmed har misslyckats göra mål på två av tre matcher i gruppspelet. Marknaden erbjuder 2,00 i odds på att Uruguay håller nollan och det spelar jag på.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Uruguay:
Fernando Muslera, Martin Caceres, Jose Gimenez, Diego Godin, Giovanni Gonzalez, Nicolas Lodeiro, Rodrigo Bentancur, Federico Valverde, Giorgian De Arrascaeta, Luis Suarez & Edinson Cavani.

Preliminär startelva - Peru:
Pedro Gallese, Luis Advincula, Miguel Araujo, Luis Abram, Miguel Trauco, Renato Tapia, Edison Flores, Andy Polo, Jefferson Farfan, Christian Cueva & Jose Paolo Guerrero.
---

This is the stats tab
This is the post tip