Ett par specialspel på Uruguay-Saudiarabien:

Uruguay asian -4,5 skott på mål testas mot Saudiarabien. 1.83, Bethard .
Även över 19,5 skott i matchen är intressant. 1.85, LeoVegas .

Andra bolag har i skrivande stund en skott-lina på 26,5, vilket känns mer korrekt.

Saudiarabien var bedrövliga i öppningsmatchen mot Ryssland (5-0 i röven). Fick ändå på något sätt iväg 6 skott där. Träffade dock inte mål någon gång, vilket inte är konstigt med tanke på att det var en del avslut från svåra lägen/långt håll. Gissar att det även denna match kommer bli så, vilket leder till att en låg procentandel av skotten träffar mål. Måste nu vinna för att ha en janne att gå vidare, nog borde det öppna för liiiiiiite mer offensivt spel?

Uruguay lyckades till slut brotta ner ett defensivt Egypten (seger 1-0). Trivdes inte mot ett lågt stående välorganiserat försvar. Sämre motstånd nu och jag tror hungriga forwards som Suarez/Cavani kommer göra vad de kan för att hamna i målprotokollet både en och två gånger.

Ska skilja en klass mellan lagen här. Tror Uruguay faktiskt kan behöva kämpa lite för att få hål på Saudiarabien och att den perioden av matchen kommer innehålla en hel del Uru-avslut. När (inte om) målet för Uruguay väl kommer måste saudierna blotta sig ännu mer – en gynnsam matchbild för firma Suarez/Cavani.

This is the stats tab
This is the post tip