Under 2,5 mål spelas i USA-Sverige.

Speciella förutsättningar i den här gruppfinalen. Bägge lagen är klara för åttondelsfinal, men det ser ut som att grupptvåan kommer få en lättare väg i slutspelet än gruppsegraren:
Gruppvinnaren ställs mot Spanien i åttondelsfinalen och får sedan troligen möta värdnationen Frankrike i kvartsfinalen. Grupptvåan får möta Kanada eller Nederländerna i åttondelen och sedan en möjlig kvartsfinal mot ett Tyskland som inte imponerat.

Tror knappast att vi kommer få se en läggmatch från något av lagen, men å andra sidan, varför skulle något lag gå all in för att vända ett eventuellt underläge? Den här matchen spelas också på torsdagen, bägge kommer spela åttondelsfinal på måndagen. Bara tre dagars vila alltså - läge att spara lite på energin alltså. Om man tänker till lite.

Ser också framför mig en matchbild där Sverige backar hem och försvarar lågt. Baserat på vad jag sett av lagen hittills är jag rätt övertygad om att USA hade kört över Sverige i en utslagsmatch. Men det här är en halvavslagen gruppmatch där inte särskilt mycket står på spel. Därför tror jag inte att vi får se USA:s offensiv från sin vassaste sida.

Är inte så imponerad av Sveriges offensiv, har svårt att se laget göra mål här. USA lär ha rätt mycket boll och borde kunna hantera Sveriges omställningar relativt enkelt. Fem raka matcher inbördes har haft två eller färre mål - tror vi får se samma visa här.

1/2-0 till USA eller 0-0 känns troligt här.



This is the stats tab
This is the post tip