Speltips: Över 2.5 mål till 1.87 hos Svenska Spel (Övriga sidor runt 1.85)

______

Fortsätter att hylla Utsikten som plockar seger på seger och det oavsett hur tuffa matcher eller hur matchbilden ser ut. Nu är man uppe i fem raka segrar och man undrar ju när det ska ta slut. En match återstår innan ett välförtjänt uppehåll, frågan är om man hade velat fortsätta med matcherna under detta stim eller om det är bra med lite extra vila? Oavsett resultat mot Sundsvall är det en fantastisk vår att sammanfatta. Gästerna GIF Sundsvall är desto svårare att veta vart man har, de blandar riktigt spetskvalitet med riktigt svaga aktioner i sisådär varannan match. Har fin potential i offensiven och ett modigt spel som ibland faller väl ut, men tyvärr inte riktigt räckt till i de tuffare mötena.


Öster - Utsikten 0-1 (Expected goals wyscout: 0.86-0.83)
Inget snack om saken att Öster dominerade och Utsikten var på väg ut gå mot förlust. Utsikten skulle dock få en bjudning med sig när Prekovic i Östers mål missbedömde en boll och Lucas Hedlund kunde enkelt placera in bollen i öppet mål. Därefter fanns en del chanser åt båda håll men där Utsikten lyckas hålla emot och ta en otroligt stark seger.

Sundsvall - GAIS 0-3 (Expected goals wyscout: 1.23-2.67)
Öppen matchbild redan från start som resulterade i ett tidigt GAIS-mål. Därefter var det chanser och fria lägen åt båda håll som kunde gett utdelning. GAIS fick genomgående under matchen alldeles för stora ytor och även komma rättvända oavsett hur uppspelen såg ut. Det var alltifrån bolltapp från Sundsvall på egen planhalva till raka bollar bakom backlinjen. Då har GAIS för hög kvalitet och kunde vinna komfortabelt med tre mål. Nu gäller det för Sundsvall att ännu en gång kraftsamla och ge serieledarna en ordentlig fight.

Avstängd:
Robert Lundström (GIF Sundsvall)

Målrik match att vänta när Utsikten jagar sjätte raka segern

En stekhet offensiv i Utsikten ser nog med glädje fram emot att få möta GIF Sundsvall. Det kommer att bjudas på ytor och skapas chanser ur det mesta. Utsikten med härligt självförtroende tror jag heller inte är så värst intresserade av att ligga lite mer samlat här som de kanske borde. GIF har ändå en spetsig offensiv som absolut kommer kunna såra Utsikten som visserligen har väldigt fin form men som inte på något sätt är felfria. Tror båda lagen har vad som krävs för att kunna göra match utav detta och med mycket målchanser och duktiga spelare i offensiven tror jag på mål.

Speltips: Över 2.5 mål till 1.87 hos Svenska Spel (Övriga sidor runt 1.85)
This is the stats tab
This is the post tip