Matchdags mellan nykomlingen Utsikten och Landskrona Bois.

Superettan
6. Utsikten 7 4 0 3 15:11 12
10. Landskrona 7 2 2 3 11:14 8

Utsikten hemma
3 2 0 1 8:5 6

Formen
V, F, V, V, F

Senaste match
Jönköpings Södra - Utsikten 5-2

Brattberg - Hedenquist, Brandt (avstängd mot Landskrona), Ceide - Milovanovic, Mohideen, Randelovic, Westermark, Bohm - Bouvin, Gory

Landskrona borta
4 1 1 2 4:6 4

Formen
F, V, O, V, O

Senaste match
Landskrona - Brommapojkarna 3-3

Kaddoura - Hedenquist (avstängd mot Utsikten), Andersson, Rapp, Tkacz, Egnell, Ottosson, Heier, Blixt, Dzabic, Olsson

Utsikten har fått en fin start på säsongen som nykomling i Superettan. Bosko Orovic tycks ha träffat rätt med taktik och en del bra nyförvärv. Ett hårt jobbande lag där Häckenlånet Milovanovic imponerat på mig. Sist fick man dock smaka duktigt och detta borta mot Jönköpings Södra (5-2). Brandt fick ett rött kort där och kommer saknas mot Landskrona Bois som Utsikten alltså ställs emot den här veckoomgången. Jag tycker att det är ett spelvärde på gästerna med tanke på att de både hittat spel, poäng och målmässig form på slutet.
Visserligen tappade man en 3-1-ledning hemma mot BP senast, men innan dess en fin 4-2-seger borta mot J-Södra, 0-0 borta mot Norrby och 3-2-seger hemma mot Örgryte. Linus Olsson och Adam Egnell är två gubbar som steppat upp rejält och den trubbiga offensiven ser för närvarande ut att vara bortblåst. Bois spelar fin fotboll, har många utvecklingsbara spelare och är i medvind just nu.
Superettan är en svårtippad liga men här köper jag inte att nykomlingen Utsikten, med duktige Brandt avstängd i backlinjen, ska vara så stor favorit. Jag kan absolut se Bois åka hem med både tre och en poäng här och ser som sagt ett spelvärde.

SPELTIPS
Jag spelar Landskrona asian hcp +0,5 (samma som X2) till 2.02 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

TV: Melker går för 13 rätt på Europatipset ikväll!!




This is the stats tab
This is the post tip