Speltips: Utsikten draw no bet till 1.67 hos Unibet

_______

Utsikten går som tåget och befinner sig nu etta i Superettan. Vem hade kunnat ana det efter nio omgångar? Tre raka segrar nu och man står bara noterad för en förlust. Örebro går det desto knackigare för som för närvarande är på kvalplats. Målskyttet har gått trögt och spelet ser inte sådär imponerande ut.

Östersund - Utsikten 1-2 (Expected goals wyscout 0.84-1.22)
En match som kantades mycket av en tidig utvisning på Östersund. Men trots det så blev det match utav det hela när Östersund oväntat tog ledningen och hade 1-0 i paus. I andra halvlek som däremot Hedlund till undsättning (som vanligt) medan Mohideen kunde utöka till 1-2 i slutet när Utsikten tryckte på. Ännu en stark seger på bortaplan och Utsikten är tämligen överlägsna på resande fot.

Örebro - Helsingborg 1-1 (Expected goals wyscout 0.91-0.67)
En tidig ledning för hemmalaget som genomgående gör en okej insats. Skapar inte så mycket chanser men har samtidigt ett till två bra lägen att sätta kniven i kistan. Det är dock fortsatt motigt i avslutsfasen och varken Bark eller Milleskog kunde göra mål på sina chanser. Ett Örebro som fortsatt letar efter mer stabilitet i prestationerna och mer vägvinnande sätt att ta de tre poängen i de tighta matcherna. Nu har det allt som oftast slutat med ett oavgjort resultat och snart måste man nog börja chansa lite mer när treorna verkligen behövs.

Utsikten fortsätter på den inslagna vägen

Det råder enbart positiva tongångar hos Utsikten och det känslan är nog hos många att de snart nog landar från all denna medgång. De har dock verkligen hittat en härlig sammanhållning och ett spelsätt under Bosko som verkligen sårat motståndarna, de skapar nämligen alltid massor av målchanser och har gjort minst ett mål i varje match. Nu möter man ett Örebro som haft oerhört svårt skapa målchanser, visserligen blir det alltid lite mer öppnare matchbild när Utsikten spelar men spelmässigt så kommer denna match passa erfarna, lite elaka Utsikten bra. Tror Utsikten väger tungt i detta möte och med flera spelare i toppform blir det tufft för gästande Örebro.

Speltips: Utsikten draw no bet till 1.67 hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip