Speltips: Utsikten att göra mål i första halvlek till 1.83 testas hos bet365

Efter ett kortare uppehåll och mitt i all EM-hysteri så får man ju alltid plats för Superettan. Ett Utsikten som återigen går emot alla tvivlare och levererar match efter match, de har verkligen fått ihop laget ännu en gång och är med och lurar i toppen. För Varbergs del har inledningen på säsongen inte alls varit som tänkt men formen är något uppåtgående med åtminstone poäng i tre raka matcher. Kanske kom även uppehållet lägligt för klubben som kan ta lite nya tag. 


Utsikten
Senaste match: Degerfors - Utsikten 3 - 1
xG: 1.19 - 0.42
Skott/skott på mål: 13/8 - 8/4
Possession(%): 55 - 45
Hörnor: 7 - 7

Tuff match på förhand men där Utsikten tidigt tar ledningen men därefter kvitterar Degerfors alldeles för tidigt och det blir uppförsbacke när även hemmalaget tar ledningen innan ht. Det är en jämn match återigenom och känslan är att Degerfors presterade svagt men lyckades ändå hålla undan till seger. 


Varberg
Senaste match: Varberg - Skövde 2-2
xG: 1.41 - 0.8
Skott/skott på mål: 13/3 - 8/5
Possession(%): 55 - 45
Hörnor: 3 - 5

Riktig kalldusch för Varberg som hamnade i underläge med två mål i halvtid och det såg ut som allt var mer än katastrof. Tidigt i andra får man in två snabba mål och det blev istället en besvikelse när slutsignalen gick att man inte gick därifrån med en seger. 


Energiskt hemmalag kör för fulla muggar redan från start!

Läget i Utsikten?
I stort sett alla spelare tillgängliga. Viktige Karl Bohm är nära comeback medan Moenza, Rodeblad Lowe är åter i truppen. Avstängd är Sebastian Lagerlund.


Läget i Varberg?
Inga större förändringar i truppen utan man kan spela vidare med samma elva som senast. Isak Vidjeskog blir borta våren ut, medan Fredrik Andersson (mv) är numera uttagen. 


Match på Bravida Arena som blivit en hemmaborg för Utsikten och där även möjligheten funnits att träna där inför matcher vilket såklart är betydelsefullt. Vinsterna har varit en hel del och laget är som vanligt bra på konstgräs. Nu direkt efter ett kortare break blir det ofta spretigt, energiskt och där allt inte kommer klicka direkt. Utsikten är också ett lag som spelar väldigt mycket på energi och press, medan Varberg kommer nog vara mer avvaktande här och försöka komma åt kontringsspelet. Tror hemmalaget rivstartar här och Varberg får svårt att hitta rätt på ett snabbt konstgräs, det har sett slarvigt ut i defensiven genomgående och tittar man på spelartyperna är det inte av den snabbaste sorten i försvaret. Räknar med att hemmalaget går ut med full fart redan från start. 


Speltips: Utsikten att göra mål i första halvlek till 1.83 testas hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip