Valencia att få över 6,5 hörnor till bra odds (2.15 just nu) hos SpeedyBet . 15-20 punkter högre där än hos andra bolag. Den som vill ha ännu högre odds kan snegla på marknaden Valencia att vinna "race to 7"- vad gäller hörnor (2.30).

Rekar och spelar sällan hörnspel, men det här känns bra. Första matchen slutade 3-1 till Arsenal. Valencia tog en tidig ledning och hade bud på mer. Men Lacazette och Aubameyang visade klass och såg till att Arsenal vände på steken. Londonlaget har nu ett drömläge att gå vidare. Men Valencia kommer såklart ge det här ett försök.

I första matchen hade Valencia en rätt defensiv elva (sex backar varav fyra mittbackar) startade. Nu är utgångsläget ett helt annat: De måste verkligen ta tag i spelet och ösa på för att ta sig in i det här dubbelmötet. Räknar därför med en mer offensiv elva/approach till den här matchen.

Behöver som bekant göra minst två mål för att ta sig till final. Dessutom: Om Arsenal gör mål vid något tillfälle kommer Valencia behöva ytterligare ett mål (för att nå förlängningsläge). Med andra ord är det stor chans för att vi, en stor del av matchen, kommer ha ett Valencia som för spelet och jagar mål. Det laget är såklart mer troliga att skapa hörnor.

När Arsenal mötte Napoli i kvartsfinalen var utgångsläget liknande (Arsenal hade då 2-0 att gå på). Italienarna skakade då ihop nio hörnor (samma antal de hade i London för övrigt). Flera andra lag har skapat många hörnor mot Arsenal nyligen. Det är inte så konstigt heller. Sedan Arsenal börjat spela med trebackslinje (troligt även här) är det på kanterna, bakom wingbacksen, motståndarna hittar ytor.

Emerys gäng uppträder utan självförtroende för dagen och många spelare ser slitna ut. Tror inte Arsenal kommer klara av att ha särskilt mycket konstruktivt bollinnehav här. Emery är en pragmatisk coach som säkerligen kommer ha en defensiv approach till matchen. Valencia kommer säkerligen känna att de har chansen här med tanke på hur svaga Arsenal varit på bortaplan hela säsongen. Räknar med att spanjorerna gasar direkt och kopplar ett spelövertag som rimligtvis borde kunna leda till minst sju hörnor över 90 minuter.

Tänkbara elvor:
Neto; Piccini, Gabriel, Garay, Gaya; Wass, Parejo, Coquelin, Guedes; Mina, Moreno

Arsenal:
Cech; Mustafi, Sokratis, Koscielny; Maitland-Niles, Guendouzi, Xhaka, Kolasinac; Iwobi; Aubameyang, Lacazette

Speltips: Valencia över 6,5 hörnor - 2.15 SpeedyBet

This is the stats tab
This is the post tip