Det är en klar fördel till Atalanta i returmötet mot Valencia på Mestalla i Champions League. Gästerna har med sig ett 4 - 1 resultat från hemmamötet. Det ska mycket till för att Valencia ska vända på steken, med tanke på hur Atalanta har spelat och öst in mål i alla tävlingar. Valencia behöver ett 3 - 0 resultat för att gå vidare direkt eller 4 - 1 för att ta matchen till förlängningen. Ingenting är omöjligt, givetvis, även om detta blir svårt för Valencia. Däremot ska Valencia på sin hemmaplan klara av att göra ett par mål.

Trots att Valencia har haft en upp och ner säsong ligger de på en sjunde plats i La Liga tabellen och är med i kampen om Europa platser till nästa säsong. Bortaspelet har svikit dem rejält medan de fortfarande är urstarka på hemmaplan. Till den senaste ligamatchen borta mot Alaves hoppade både Francis Coquelin och Rodrigo Moreno in i matchen, efter respektive skadeavbräck. Båda är förstärkningar för laget, som har varit ganska så skadedrabbade på sistone. Skadade fortfarande är mittbacken Ezequiel Garay och anfallaren Maximiliano Gómez, men i offensiven, i Rodrigo Moreno och Kevin Gameiro, finns det goda ersättare.

En av de vassaste offensiv i världen just nu har Atalanta, som fortsätter att spotta in mål mot allt och alla. Det är inte bara i Champions League mot Valencia som det blev fyra mål. Senast, i Serie A matchen i Italien, blev det 7 - 2 borta mot Lecce, som ligger på den nedre halvan av tabellen. Atalantas offensiva spelstil med en massa spelare som fyller på i anfallet är kostsamt bakåt för en trebackslinje som får det tufft vid omställningar och kontringar - något som Valencia är duktiga på. Även om det har blivit 70 mål på 25 ligaomgångar så har Atalanta släppt in 34 mål. Det är väldigt många för ett lag som ligger på en fjärde plats.

Valencia är alltid farliga på Mestalla. Trots tidigare avbräck har de ändå lyckats prestera på hemmaplan och gjort en massa mål. I tre av de fyra senaste hemmamatcherna har Valencia lyckats göra två mål i matchen. Motståndet har de varit Barcelona, Atletico Madrid och senast Real Betis. Minst två mål är jag övertygad om att de gör även mot tokoffensiva Atalanta, som kommer att lämna en massa öppna ytor bakåt. Därmed finner jag ett värde i dubbla pengar på att Valencia gör över 1,5 mål i matchen.

Speltips Valencia v Atalanta:
Valencia över 1,5 mål - odds 2.00 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Daniel Wass, Francis Coquelin, Mouctar Diakhaby, Jose Luis Gaya, Ferran Torres, Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia, Carlos Soler, Rodrigo Moreno & Kevin Gameiro.

Bekräftad startelva - Atalanta:
Marco Sportiello, Jose Luis Palomino, Mattia Caldara, Berat Djimsiti, Marten de Roon, Robin Gosens, Remo Freuler, Mario Pasalic, Hans Hateboer, Alejandro Gomez & Josip Ilicic.
---

This is the stats tab
This is the post tip