Toulalan tog sitt kort (3,25) och Maribor infriade mål-förväntningarna (2,00) i veckan. Fint så.
Denna söndag kör vi på en favorit i repris i La Liga.

Valencia - Malaga 3-0
Valencia - Espanyol 3-1
Valencia - Cordoba 3-0
Valencia - Atlético 3-1
Valencia - Elche 3-1

Ja, ni känner till mönstret. Valencia har gjort exakt tre mål i varenda hemmamatch denna höst. (Dessutom har man gjort det vid ett par tillfällen på bortaplan.)
Det ger oss hemmaraden 5-0-0 15-3.

Ikväll tar man emot Athletic, som utanför Bilbao har 1-0-4 2-10.
Vinsten är från senaste bortamatchen, då Almerà­a besegrades med 1-0. Det är ofta målsnåla historier med Athletic inblandat denna säsong, där 0-5 mot Real i Madrid sticker ut.

Därför bli mitt huvudspel idag Valencia Ö1,5 Mål, eftersom oddset ändå är så pass högt på det.
Men jag lägger även en liten slant på Valencia Ö2,5 Mål till 3,80 på samma bolag. Det går inte att låta bli.

Athletic föll hemma mot Porto i CL och är därmed borta från vidare avancemang där. Visserligen finns tredjeplatsen (och EL-spel efter jul) alltjämt att slåss om och den lär inte vara helt oviktig för de rödvitrandiga.
Copa del Rey går in i en intensiv period runt årsskiftet, så det kommer bli tätt matchande i november/december. Men ni vet också att det är landslagsuppehåll efter denna omgång, så det schemat ska inte betyda något direkt inför helgen. Vad som däremot betyder något för Athletic är att man får klara sig utan anfallsesset Aduriz (4 mål hittills och matchvinnare mot Sevilla förra omgången).
Det är kanske ett avbräck för oss också, då det inte lär bidra till gästernas anfallslusta och därigenom kanske något mer utsträckta försvarslinjer.
Men jag litar på att Valencia gör sina tre ändå. Och skulle det nu bara bli två den här kvällen på underbara Mestalla så får vi väl leva med det.
Amunt!

This is the stats tab
This is the post tip