Hemma på Mestalla är Valencia kapabla till att slå vilket lag som helst i den spanska La Liga. Det är inget undantag när ett av ligans sämsta bortalag kommer på besök, i form av Athletic Bilbao. Denna säsong har både Valencia och Athletic Bilbao haft svårt att spela bra kontinuerligt och parkerar på den nedre halvan av tabellen, med lika många poäng till antal. Marknaden ser Athletic Bilbao som en liten favorit till att vinna medan jag själv anser att Valencia är det laget som ska bära favoritskapet i matchen.

Valencia har hunnit med sex hemmamatcher där det har blivit två vinster, två kryss och två förluster. De har lyckats besegra lag som Real Madrid och Levante och förlorat mot tabellettan Atletico Madrid och yoyo-laget Real Betis. Senast blev det mållöst borta mot Eibar, där båda lagen skapade riktigt bra lägen i mötet. Skillnaden är att hemma på Mestalla hittar Valencia oftast ett sätt att göra mål på. Denna säsong har de gjort nästan dubbelt så många mål på hemmaplan i jämförelse med bortaspelet.

Liknande bekymmer har gästerna Athletic Bilbao dragits med i väldigt många år, alltså, att de är ett starkt hemmalag men ett svagt bortalag. På bortaplan har det blivit en vinst, ett kryss och fyra förluster - där förlusterna har kommit mot lagen Granada, Alaves, Osasuna och Valladolid. Det som är ännu värre för Athletic Bilbao är att de har en tung förlust i ryggen hemma mot Celta Vigo med 0 - 2. I och med detta kan jag inte se Athletic Bilbao som favoriter till att vinna någon La Liga match med denna form.

Därmed lägger jag ett spel på en Valencia seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir en förlust vid en Athletic Bilbao bortaseger och vinst vid en rak Valencia seger i matchen.

Speltips Valencia - Athletic Bilbao:
1 asian 0 (samma som Valencia draw no bet) - odds 2.20 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Doménech, Toni Lato, Mouctar Diakhaby, Gabriel Paulista, Daniel Wass, Goncalo Guedes, Carlos Soler, Uros Racic, Yunus Musah, Maximiliano Gómez & Manu Vallejo.

Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Unai Simón, Ander Capa, Yeray Álvarez, Íñigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani García, Mikel Vesga, Iñaki Williams, Iker Muniain, Alejandro Berenguer Remiro & Asier Villalibre.
---

This is the stats tab
This is the post tip