bet365 livestreamar matchen.

Fredagsmatchen i den spanska La Liga bjuder på ett toppmöte från Mestalla där Valencia tar emot Atletico Madrid. Även om det inte är något möte som utspelar sig i toppen av tabellen så är det ändå två storlag som drabbas samman, där gästerna är småfavoriter till att vinna matchen. Båda lagen kommer till start utan viktiga spelare i defensiven, samt att båda lagen är mer än kapabla till att lyckas göra minst ett mål i matchen. I och med detta är chanserna goda till att vi ska få se mål från båda hållen.

Valencia har varit urstarka på hemmaplan där de har tagit fyra vinster på de fem senaste matcher, där den femte matchen var 1 - 1 mötet mot Real Madrid. På bortaplan har det gått åt skogen. I den senaste matchen blev det hela 0 - 3 borta mot Getafe. En av anledningar var att det saknades viktiga defensiva spelare då. Valencia befinner sig i en liknande situation nu. Mot Getafe drog högerbacken Alessandro Florenzi på sig ett direkt rött kort. Daniel Wass är tillbaka efter avstängning och får kliva in i stället.

Dock är mittbacks generalen Ezequiel Garay borta resten av säsongen, på grund av knäskada. Borta är även Denis Cheryshev och Manu Vallejo på mittfältet samt backarna Jaume Costa och Cristiano Piccini sedan tidigare. Tillbaka efter avstängning är mittfältaren Francis Coquelin, så det är positivt för Valencias del, även om Geoffrey Kondogbia också har skött sig bra. I offensiven är Valencia alltid starka på hemmaplan och med spelare som Parejo, Soler, Torres på mitten och Gomez och Moreno på topp ska det bara fortsätta bli mål på Mestalla, även när ett av ligans starkaste försvar i Atletico Madrid kommer på besök.

Atletico Madrid har bara släppt in 15 mål efter 23 spelade omgångar. Det är riktigt starkt, förstås. Att spela borta på Mestalla är en historia för sig. Då krävs det något extra för att hålla nollan. Atletico Madrid kommer till matchen med en hel del avbräck i försvaret. Även deras mittbacks general, Jose Gimenez, är fortsatt skadad, samt att båda högerbackarna Kieran Trippier och Santiago Arias också är skadade. På mittfältet saknas krigaren Hector Herrera. Det är skador även på anfallarna i truppen.

I den senaste ligamatchen hemma mot Granada fick Angel Correa och Vitolo spela på topp. Det gick bra, med tanke på att Angel Correa gjorde matchens enda mål direkt i öppningen, samt att Atletico Madrid var bra nära att göra ytterligare mål. Anfallaren Diego Costa har tränat med laget, medan Alvaro Morata kommer att testas sent och Joao Felix likaså. Dock är Atletico Madrid en lagmaskin där många spelare kan göra mål. Mot ett sårbart Valencia försvar ska de ha en god chans att näta igen.

Därmed finner jag ett värde i oddset 2.05 på att vi får se mål från båda sidorna och spelar på att båda lag gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Valencia:
Jaume Domenech, Jose Luis Gaya, Mouctar Diakhaby, Gabriel Paulista, Daniel Wass, Ferran Torres, Francis Coquelin, Dani Parejo, Carlos Soler, Maxi Gomez & Rodrigo Moreno.

Preliminär startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Renan Lodi, Mario Hermoso, Stefan Savic, Sime Vrsaljko, Saul Niguez, Thomas Partey, Marcos Llorente, Koke, Angel Correa & Vitolo.
---

This is the stats tab
This is the post tip