bet365 livestreamar matchen.

På Mestalla får Valencia den tuffaste möjliga uppgiften när tabellettan Barcelona kommer på besök. Valencia ska aldrig underskattas på hemmaplan, speciellt inte mot de bättre lagen. Oftast blir det tajta och svåra matcher för gästerna. Så kan det mycket väl bli för Barcelona också, med en ny tränare som har ändrat en hel del i systemet. Båda lagen lider av kreativa och offensiva avbräck, vilket gör att jag inte kan se många gjorda mål i denna tuffa match. Där har jag hittat ett intressant spel.

För Valencias del saknas anfallaren Rodrigo Moreno, på grund av skada. Ett ännu större avbräck är lagkaptenen, frisparksspecialisten, strafflägaren och kreatören på mittfältet, Daniel Parejo, som drog på sig två gula kort i den senaste matchen borta mot Mallorca. Han är därmed avstängd i denna match och kommer att saknas i uppbyggnaden och det offensiva spelet. I den senaste matchen på Mestalla fick Valencia nöja sig med en 1-0 vinst över Eibar och innan dess 1 - 1 mot Real Madrid.

Så det är inte så målrikt på Mestalla, där Valencia är experter på att försvara sig som ett kollektiv. Det är svårt att bryta ner dem. Totalt har de släppt in 9 mål på 10 hemmamatcher. Bortaspelet är sämre och därför är de sjua i tabellen. Även Barcelona har avbräck i anfallaren Luis Suarez, som har opererat sig och blir borta tills maj månad. En som skulle kunna ersätta honom är Ousmane Dembele, men även han är skadad så 17-årige Ansu Fati får spela med Messi och Griezmann på topp.

Quique Setien är den nya tränaren efter Ernesto Valverde och han spelar med ett helt annorlunda system. Det gick att se direkt i hans första match hemma på Camp Nou mot nykomlingar Granada, där det blev bara 1 - 0. Leo Messi stod för målet. I övrigt var det ett starkt försvar men framåt såg Barcelona lite vilsna ut. Jag tror inte att det är någon fara utan bara att det tar lite tid att komma in i systemet. Med dessa förändringar och avbräck lutar det starkt mot att det återigen blir målsnålt på Mestalla.

Spelet blir att matchen slutar under 3 mål, med en försäkring på pengarna tillbaka vid just 3 gjorda mål, till 2.01 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Domenech, Jose Luis Gaya, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Daniel Wass, Ferran Torres, Francis Coquelin, Geoffrey Kondogbia, Carlos Soler, Maxi Gomez & Kevin Gameiro.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Frenkie De Jong, Sergio Busquets, Arthur Melo, Lionel Messi, Antoine Griezmann & Ansu Fati.
---

This is the stats tab
This is the post tip