Valencia har tuffast möjliga motståndare på besök när hungriga, arga och motiverade FC Barcelona gästar dem på Mestalla.

Med fem omgångar kvar av den spanska La Liga ser ligatoppen ut på följande sätt och vis, kortfattat:
1. Atletico Madrid - 73 poäng.
2. Real Madrid - 71 poäng.
3. Barcelona - 71 poäng.
4. Sevilla - 70 poäng.

Sedan är det 17 (!) poäng ner til tabellfemman Real Sociedad.

Barcelona hade allting i sina egna händer, inför det senaste mötet mot Granada. Men det blev en förlust hemma på Camp Nou med 1 - 2. Ronald Koeman visades ut och får coacha laget mot Valencia från en telefonsnäcka på Mestalla. Trots en mycket bättre målskillnad kommer Barcelona inte att gå om Real Madrid i tabellen - om de slutar på lika många poäng. Så Real Madrid måste tappa poäng mot något av lagen Osasuna, Sevilla, Granada, Bilbao och/eller Villarreal för att Barca ska ha en chans.

Dock är detta inget som Barcelona tänker på just nu. Det är bara nästa match som gäller. Det gäller att studsa tillbaka direkt till toppformen och ta en seger mot Valencia - som inte har presterat något vidare. Valencia parkerar på en fjortonde plats i tabellen och har sex poäng ner till bottenträsket. Formen är iskall med fem raka matcher utan seger. Hemma på Mestalla är Valencia alltid farliga men inget tyder direkt på att de kommer att stoppa Barcelona nu när det gäller som allra mest i slutskedet.

Barcelona har flest segrar av alla lag i La Liga. På resande fot har det blivit 11 vinster på 16 matcher. Efter skrällen mot Granada var spelarna så klart riktigt besvikna, då förlusten kan komma att kosta dem ligatiteln. Då Barcelona inte har några andra turneringar att tänka på är det en match i taget som gäller. Det är upp till bevis och då kan en seger mycket väl komma med stora siffror. Därmed lägger jag ett spel på att Barcelona slår Valencia med fler än ett måls marginal (2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera).

Speltips Valencia - Barcelona:
2 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål). Odds 2.02 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Jose Gaya, Gabriel Paulista, Hugo Guillamon, Thierry Correia, Daniel Wass, Uros Racic, Carlos Soler, Toni Lato, Maximiliano Gómez & Goncalo Guedes.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Clément Lenglet, Gerard Piqué, Ronald Araujo, Sergino Dest, Frenkie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Jordi Alba, Lionel Messi & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip