Måndagsmatchen i den spanska La Liga spelas på Mestalla där Valencia gästas av Cadiz. Två lag som måste ha tyckt att landslagsuppehållet kom i rätt tid, då båda hade en svag form dessförinnan. Valencia ligger i ingenmanslandet medan Cadiz parkerar på den nedre halvan av tabellen. Uppgiften är lämplig för Valencia, som har en stor chans att plocka alla poäng och får därför mitt speltips.

Tränaren Ruben Baraja inledde bra med sitt Valencia, men har allt eftersom tappat formen något. En tionde plats i tabellen är väl ändå helt okej. Dock kan laget så mycket bättre. Kvalité finns, i vanlig ordning, men det gäller att prestera också. Som exempelvis när man besegrade Atletico Madrid på hemmamark med 3 - 0. Sist blev det en delad pott mot Mallorca på bortaplan. Hemma på Mestalla finns en högre växel att sätta i - som borde räcka mot formsvaga Cadiz.

Att Cadiz spelar i den högsta divisionen för fjärde säsongen är ett rekord för dem sedan tidigt 1990-tal. Tränaren Sergio Gonzalez fick en fin start, men har som väntat inte klarat av att hålla någon högre nivå. Spelarmaterialet räcker helt enkelt inte till, i en konkurrenskraftig liga. Att hitta nätmaskorna har varit ett bekymmer. Endast Alaves har nätat färre gånger än Cadiz, som har två raka nederlag mot Atletico Madrid och Girona bakom sig.

Valencia storfavorit!

Givetvis är Valencia favoriter på marknaden. I mitt tycke är de också ett nummer större, med en bättre spelare på varje position i startelvan. De borde kunna dra nytta av fansens stora stöd och därmed hitta tillbaka till vinnarspåret.

Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på att Valencia tar samtliga tre poäng mot Cadiz.

Speltips Valencia - Cadiz:
1. Odds 1.83 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip