Lördagens sista match i den spanska La Liga spelas på Mestalla där ligatvåan Valencia tar emot mittenlaget Celta Vigo. Det är två offensiva lag som ger hundra procent i anfallsspelet så vi kan räkna med massvis av mål. Deras senaste möte var en målkaramell och allt tyder på att även detta möte ska vara målrikt. Marknaden har också insett detta men vägrar ha en öppen lina på över 3,5 mål, såsom de har när Barcelona och Real Madrid spelar. Detta är fel då Valencia har gjort näst flest mål framåt i ligan och Celta Vigo är duktiga på att både göra mål och släppa in mål mot allt och alla - därmed intressant att kika närmare på ett över spel.

Sedan Marcelino Garcia Toral tog över Valencia i somras har han byggt ett nytt lag. Han har gått in och ändrat allt från spelarnas kostschema till hur träningar ska genomföras och slutligen vilken fotboll som ska spelas. Detta har resulterat i stor succé som har lett dem till en andra plats i ligan. Receptet till framgången har varit sjukt många mål framåt, samtidigt som de har behållt styrkan i försvaret. På sistone dock har inte försvaret agerat lika stabilt, medan anfallsspelet fortsätter att funka. Bortsett från den senaste 0-1 borta förlusten mot Getafe har det blivit många mål framåt. Senast i cupen blev det fyra mål mot Zaragoza, dessförinnan ett mål mot Barca och innan dess tre mål mot Leganes - samtliga hemmamatcher då. Härnäst ställs de mot laget som de förra säsongen besegrade med 3-2.

Celta Vigo har också kommit igång och stod för en överraskning när de lyckades spela 2-2 borta mot självaste Barcelona i lördags, förra veckan. Att Celta Vigo släpper in mål är givet, men att de också gör två mål borta på Camp Nou visar verkligen vilken anfallsstyrka det finns i Iago Aspas och Maximiliano Gomez främst, men även Pione Sisto stundtals. De har gjort mål framåt i sina senaste sju matcher (ligacupen inkluderad) och mot Valencia brukar de alltid göra mål. Se här de senaste inbördes matcherna:

Fotboll Primera Division: 6/4, 2017
Valencia 3 - 2 Celta Vigo

Fotboll Copa del Rey: 12/1, 2017
Celta Vigo 2 - 1 Valencia

Fotboll Copa del Rey: 3/1, 2017
Valencia 1 - 4 Celta Vigo

Fotboll Primera Division: 6/11, 2016
Celta Vigo 2 - 1 Valencia

Fotboll Primera Division: 20/3, 2016
Valencia 0 - 2 Celta Vigo

Att över/linan har flyttats upp från 2,5 mål till 3,5 mål i matchen är riktigt, men att 2.43 i odds ska vara på över 3,5 mål i matchen är felaktigt. Med tanke på hur offensiva båda lagen är ska det vara femtiofemtio på över/under 3,5 mål i matchen. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på över 3,5 mål i matchen till 2.43 i odds hos Unibet .
---
Trolig startelva Valencia: Neto, Martin Montoya, Gabriel Paulista, Ruben Vezo, Jose Gaya, Carlos Soler, Daniel Parejo, Geoffrey Kondogbia, Andreas Pereira, Simone Zaza & Rodrigo.

Trolig startelva Celta Vigo: Ruben Blanco, Johny, Gustavo Cabral, Andreu Fontas, Hugo Mallo, Pione Sisto, Pablo Hernandez, Stanislav Lobotka, Daniel Wass, Maximiliano Gomez & Iago Aspas.
---

This is the stats tab
This is the post tip