På Mestalla spelas ett returmöte i den spanska cupen, där lagen från den högsta divisionen är inne i sin första omgång, då Valencia tar emot Ebro, som spelar i Spaniens tredje högsta division i fotboll. Det första mötet slutade 2-1 till Valencia så här räcker det till och med med en 0-1 förlust för Valencia för att gå vidare till nästa omgång. Valencia är givetvis enorma favoriter till seger och bör vinna detta möte, men att de inte ska göra det med enorma siffror till dubbla pengar är värdefullt, enligt mig.

På lördag väntar en tuff match på Mestalla då, i skrivandets stund, tabell ettan Sevilla kommer på besök. Det är ett tufft schema för Valencia, både med många spelade matcher och många matcher i december månad, men också starkt motstånd i form av lag som Juventus borta (blev 0-1), Real Madrid borta (blev 0-2) och tre dagar efter denna cup match så blir det Sevilla hemma. Valencia kommer till detta möte från en 0-2 förlust borta mot Real Madrid, där Valencia inte skapade så många farligheter.

Det var oundvikligt att släppa in det första målet, med tanke på att Real Madrid tokpressade. Det blev 3 (!) st gula kort under de första 20 minuterna för Valencia. Det visade vad Valencia hade att göra med och ändå släpptes det in ett mål. Valencia kom in i matchen, i den andra halvleken. Santi Mina missade ett friläge och laget hade någon mer chans, men Real Madrid gjorde säsongens bästa match. Så det blev inga mål för Valencia denna gång heller, precis som i Turin, så målskyttet är inte på topp.

Nu är det en betydligt lättare motståndare som väntar, som inte är ett Champions League lag utan spelar i den tredje divisionen. Ebro kommer från en mållös match borta mot Espanyol B, där de inte direkt lyckades skapa något vasst framåt. Att Ebro ska göra mål är en högoddsare men att försvara sig, det kan de ändå. Därmed ska de inte släppa in över 3,5 mål i denna match så enkelt, som marknaden föreslår i nuläget. Lägg därtill att Valencia kommer att vila massvis av spelare, eftersom de kan spela på resultat (2-1 borta) och att tuffare matcher väntar i ligan, så förstår ni varför marknaden är helt fel ute, i mitt tycke.

I och med detta lägger jag ett spel på under 3,5 mål i matchen till oddset 2,00. Själva oddset finnes hos Bethard , bet365 eller LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip