Nordicbet och Betsson livestreamar matchen.

På Mestalla fortsätter Valencias resa mot en Champions League biljett då formsvaga Eibar kommer på besök i den spanska La Liga. I skrivandets stund har Valencia två poäng upp till Getafe, som innehar den fjärde och sista Champions League platsen, så en seger är ett måste för att haka på i striden. Marknaden erbjuder cirka 1,45 i odds på en rak etta i matchen. På hemmaplan är Valencia starka i defensiven och motståndarna Eibar har problem med målskyttet, så Valencia ska klara av att hålla nollan.

Det är bara Atletico Madrid som har släppt in färre mål i ligan (ett mål) än vad Valencia har gjort. På 17 spelade hemmamatcher har Valencia släppt in 10 mål totalt. Det är väldigt lite och mäkta imponerande med tanke på kvalitéen hos alla spanska La Liga lag. Däremot är det inte bara segrar för Valencia del hemma, utan alldeles för många matcher har slutat mållöst, även mot sämre lag - vilket är en av anledningarna till att laget befinner sig "bara" femma i tabellen.

Tränaren Marcelino har byggt laget bakifrån och därmed har Valencia varit svåra att göra mål på. Målvakten Neto har haft en bra säsong. Till denna match vilades mittbacken Gabriel Paulista helt i den senaste 2 - 3 förlusten borta mot tabelltvåan Atletico Madrid. Han är tillbaka med fräscha ben samt att avstängde anfallaren Rodrigo Moreno också är tillgänglig. Dessa nyckelspelare är stora förstärkningar när laget tar sig an Eibar, som har stora problem i offensiven och framförallt med att göra mål.

Med tanke på att tränaren Jose Luis Mendilibar har anfallare som Charles, Kike, Marc Cardona och Sergi Enrich borde det inte gå tre matcher utan att någon av dem göra något mål alls. Det är ett faktum att alla anfallare har en formsvacka - samtidigt. Det började för tre matcher sedan, borta mot Real Sociedad, där Eibar lyckades kvittera sent i matchen genom mittfältaren Joan Jordan. Men i den matchen och sedan dess har Eibar inte lyckats skapa mycket kreativt framåt alls.

Det har sett ganska så uddlöst ut. Efter Real Sociedad matchen blev det 0 - 1 förlust hemma mot Atletico Madrid. Därefter, i den senaste matchen, åkte Eibar på stryk med 0 - 2 borta mot jumbon Huesca (som i och med segern gick upp till näst sista platsen i tabellen). I den matchen bröt anfallaren Kike näsan, samt att mittfältaren Pape Diop också skadade sig och utgick. Förutom dem har Eibar även Ruben Pena, Ivan Ramis, Pedro Bigas, Anaitz Zabala Arbilla och Fran Rico på skadelistan.

Med tanke på att Valencia håller nollan hemma i varannan match så borde sannolikheten även här vara att de ska klara av detta mot Eibar minst varannan gång de möts på Mestalla. När marknaden erbjuder hela 2,31 i odds på att Valencia inte släpper in något mål och när Eibar har anfallsproblem och måltorka i laget så finner jag ett värde i allt över dubbla pengar.

Själva oddset 2,31 på att Valencia håller nollan i matchen finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Neto, Daniel Wass, Facundo Roncaglia, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Ferran Torres, Francis Coquelin, Dani Parejo, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro & Rodrigo Moreno.

Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Marc Cucurella, Sergio Alvarez, Paulo Oliveira, Ruben Pena, Jose Angel, Fabian Orellana, Gonzalo Escalante, Pedro Leon, Joan Jordan & Sergi Enrich.
---

This is the stats tab
This is the post tip