Nyårsafton bjuder på ett spännande möte där Valencia tar emot nykomlingen RCD Espanyol på Mestalla i den spanska La Liga. 1x2-oddsen känns relativt nyktra där Valencia är favoriter till att vinna. Vid en segrar klättrar de upp på en fjärde plats i tabellen - om än bara temporärt. Med tre raka segrar i ryggen och spelare tillbaka från avstängning känns Valencia strået också. Dock ska inte Espanyol, med en sylvass offensiv, underskattas. Bäst värde och odds finns på att vi får se mål från båda sidorna.

Jose Bordalas har lyft Valencia till en ny nivå. Supportrarna har haft mycket att jumbo över. För det neutrala ögat har det bjudits på hög underhållning, eftersom de senaste matcherna har varit målrika. I La Liga har det blivit tre raka segrar mot Celta Vigo, Elche och Levante - där Valencia har sprayat in mål, men också släppt in mål i alla möten. Mittbacksgeneralen Gabriel Paulista är fortsatt skadad medan den centrala mittfältaren Uros Racic är avstängd. I försvaret är det också frågetecken på skadade Dimitri Foulquier, Toni Lato och Thierry Correia. Dock är Daniel Wass och Maxi Gomez tillbaka fram i banan efter avstängningar.

Espanyol, som vann Segunda Division förra säsongen, har bestämt sig för att cementera sig i toppdivisionen. När nästan halva säsongen är färdigspelad ligger de i mitten av tabellen. Bra jobbat! Under de senaste omgångar har segrar och förluster blandats flitigt. Detta då Espanyol alltid går ut för att vinna sina matcher. Då blir det siffror som 4 - 3 mot Levante och sedan 1 - 3 mot Celta Vigo. X-faktorn Raul De Tomas är lagets stora stjärna med 8 ligamål. Laget är fyllt även med andra offensivt starka pjäser.

Valencia spelarna är fulla av självförtroende. Dock kan Espanyol bjuda på en knepig tillställning. Båda lagen har vassa spelare i offensiven. Därmed blir det ett spel på att både Valencia och Espanyol hittar nätmaskorna minst en gång vardera i denna match.

Speltips Valencia - Espanyol:
Båda lag gör mål - odds 1.95 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Jose Gaya, Hugo Guillamon, Mouctar Diakhaby, Dimitri Foulquier, Hugo Duro, Carlos Soler, Daniel Wass, Denis Cheryshev, Goncalo Guedes & Maxi Gomez.

Preliminär startelva - Espanyol:
Diego Lopez, Adria Pedrosa, Leandro Cabrera, Sergi Gomez, Aleix Vidal, Yangel Herrera, Keidi Bare, Javi Puado, Sergi Darder, Loren Moron & Raul De Tomas.
---

Gott Nytt År!

Kram,
R.A.D.

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip