På Mestalla spelas ett returmöte i den spanska Copa del Rey, då vi är framme i kvartsfinaler - Valencia ska ta sig an Getafe. Efter att Getafe vann det första mötet med 1 - 0 så är de favoriter till att ta sig vidare till semifinalen. Valencia måste gå för seger. Med den fina målformen som Valencia har kommer de också att göra mål, men det kommer också Getafe att göra, då de inte är ett dugg sämre i anfallsspelet. Att båda lag gör mål i matchen erbjuds en bra bit över dubbla pengar.

Valencia har hittat en riktigt fin målform. Endast borta mot Getafe lyckades inte Valencia göra mål framåt. I övrigt har de gjort mål mot allt och alla. Det är en bra bredd bland de offensiva spelare, samt att även backarna har stått för en del mål. Insatsen mot Villareal senast, då det blev hela 3 - 0 hemma lovar gott. Valencia kommer återigen att gå framåt, all in, och det är vinna eller försvinna som gäller här. I sådana lägen brukar Valencia lyckas med att göra mål, speciellt mot sämre lag.

Dock ska det mycket till för att Valencia ska lyckas hålla nollan mot Getafe. Det har Valencia endast gjort en gång på de fem senaste matcherna. I ligan förra året förlorade Valencia hemmamatchen med 1 - 2. Med tanke på Getafes anfallsspel blir det oerhört svårt att inte släppa in åtminstone ett mål bakåt. I det första cupmötet skrev jag följande om Getafe:

"Getafe är ett av få lag i hela världen som har tre anfallare som gör mål. Häromdagen rekade jag en rak etta på Getafe mot Alaves, där anfallarna Jaime Mata och Jorge Molina gjorde två mål vardera. Matchen slutade 4 - 0. Även inhopparen Angel Rodriguez fick en kvarts speltid och han har gjort mål för Getafe i den spanska cupen. I de två senaste cupmatcherna har han gjort ett mål i vardera match. Tränaren Jose Bordalas har därmed ett lyxproblem när han ska ta ut startelvan mot Valencia."

Tränaren Jose Bordalas roterade bland anfallarna mot Valencia och det gav resultat igen. Eftersom Getafe under en längre tid nu har bevisat att de är farliga framåt och kämpar hårt i den spanska cupen finns det ingen anledning att tvivla på dem nu.

Därmed finner jag ett stort värde i hela 2,20 i odds på att båda lag gör mål i matchen. Oddset hittas hos FastBet & Bethard .

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Valencia: Jaume, Ruben Vezo, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Toni Lato, Daniel Parejo, Daniel Wass, Ferran Torres, Kang-In Lee, Rodrigo & Santi Mina.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Getafe: Leandro Chichizola, Djene, Bruno Gonzalez, Leandro Cabrera, Damian Suarez, Antunes, Francisco Portillo, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata & Angel Rodriguez.

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen. Flera unika för Rekatochklart.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip