Unibet livestreamar matchen.

Äntligen kan vi känna igen Valencia, som efter en trög inledning på säsongen nu har hittat toppformen. Den stora vändningen kom redan mot Sevilla och sedan dess har Valencia spelat upp sig riktigt bra till ett topplag i Europa. Igen. Nykomlingar Granada, som har varit höstens stora sensation, har inte klarat av att hålla sin högsta nivå på ett par matcher och därmed har det också blivit förluster. Då Valencia är ett Champions League lag, som är flera nivåer bättre än motståndarna Granada så finns det ett stort värde att hämta i en rak Valencia seger.

Valencia börjar få spelare tillbaka efter skador. Mittfältaren Ferran Torres hoppade in i den senaste 4 - 1 matchen i Champions League mot Lille och gjorde matchens sista mål. Även den viktige anfallaren Kevin Gameiro hoppade in, så nu har Valencia tre sylvassa anfallare att välja och vraka mellan i sin startelva. Förutom Kevin Gameiro så är det Rodrigo Moreno och Maximiliano Gomez, där samtliga spelare har hittat formen. Hela Valencias trupp har hittat formen, så nu är det inga ursäkter till att de ska början klättra i tabellen.

Valencia log under hemma mot Sevilla men kunde i den andra halvleken hitta en viktig kvittering till slutresultatet 1 - 1. Därefter åkte de till Barcelona och vann mot Espanyol med 2 - 1, efter att ha legat under i paus. Samma sak inträffade senast, när de log under mot Lille i Champions League i paus, men i den andra halvleken visade Valencia varför de är ett världslag, när de satte dit fyra bollar. Med den formen, glädjen, motivationen och hungern tar de sig an Granada.

När det gäller Granada så förutspådde jag att deras "fall" är här, när de åkte till Getafe. Mycket riktigt blev Getafe för tunga och Granada fick se sig besegrade med 1 - 3. Därefter blev Real Sociedad för svåra, då det blev 1 - 2 förlust, på hemmaplan. Tidigare hade Granada varit urstarka hemma och mänskliga på bortaplan, men nu sprack den sviten också. För tredje gången går jag emot Granada, inte för att jag hakar på någon trend där nykomlingar tappar formen efter en fantastisk start, utan för att det finns värde i oddset.

Valencia spelar som ett världslag, där de har fått tillbaka spelare efter skador och måste vinna för att inte tappa mark i tabellen. Med två starka segrar i ryggen ska Valencia klara av detta. Granada har inlett säsongen strålande men klarar inte av längre att hålla det fina spelet, vilket inte är så konstigt med tanke på att de är nykomlingar och kan inte under hela säsongen visa upp sin högsta nivå. Marknaden erbjuder 1.66 i odds på att Valencia tar samtliga tre poäng i matchen och det kan jag bara inte motstå.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Valencia:
Jasper Cillessen, Daniel Wass, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Jose Gaya, Manu Vallejo, Daniel Parejo, Geoffrey Kondogbia, Ferran Torres, Rodrigo Moreno & Maxi Gomez.

Bekräftad startelva Granada:
Rui Silva, Quini, Domingos Duarte, German Sanchez, Carlos Neva, Maxime Gonalons, Yangel Herrera, Antonio Puertas, Ramon Azeez, Alvaro Vadillo & Roberto Soldado.
---

This is the stats tab
This is the post tip