Säsongens första match i Champions League på Mestalla spelas, där vi har en tuff match då Valencia tar emot Juventus. Detta blir Valencias och Juventus första inbördes möte någonsin.

Marknaden erbjuder runt 1.85 på en rak Juventus seger, då Valencia ännu inte har hittat formen i ligan. I bästa stunder kan Valencia slå alla lag i världen, i synnerhet på hemmaplan, men detta blir ett svårt möte för båda lag. Då Valencia hade stora problem att göra något mål i den senaste matchen samt att Valencia försvarade sig väl finner jag mest intresse i ett spel där båda lag inte lyckas göra något mål till dubbla pengar.

Efter fyra spelade ligaomgångar är Valencia ännu segerlöst i La Liga. Det i sig är under all kritik. Dock är det endast en förlust och tre oavgjorda matcher. Detta visar att Valencia verkligen är svårslagna, även när spelet inte riktigt stämmer för dem. Problemet har varit att det offensiva spelet hackar rejält. I den senaste matchen hemma mot Real Betis hade Valencia stora problem att skapa något farligt framåt.

Det såg alldeles för uddlöst i kontringar och omställningar. Kevin Gameiro och Rodrigo på topp är inte samspelta ett dugg och det såg inget vidare ut heller. I mitt tycke är det bara en tidsfråga innan Marcelino Garcia tappar tålamodet och börjar leta efter andra anfalls alternativ. Jag är övertygad om att problemen kommer att kvarstå när de tar emot ett av världens bästa lag på att försvara sig.

Det skrivs väldigt mycket om att det har lossnat för Ronaldo med målskyttet, efter två gjorda mål i ligan senast. Det var en hemmamatch mot Sassuolo och nu är det svårslagna Valencia borta som gäller. Massimiliano Allegri kommer att prioritera ett starkt försvarsspel, då det ändå gäller att plocka poäng. Så någon tokoffensiv kommer vi inte att få se från Juventus sida heller utan detta blir en tilltäppt match. Även om Juventus har fyra segrar i rad i Serie A så är detta en helt annan utmaning än vad Chievo, Lazio, Parma och Sassuolo har varit.

Dessvärre utgick innermittfältaren Geoffrey Kondogbia senast med en stukad fotled, så har kommer att saknas för Valencia. I övrigt inga nya skador för Valencia och inte heller för Juventus, för den delen. Med tanke på hur båda lag spelar för tillfället blir det svårt att bryta sig igenom Valencias försvar, samtidigt som Valencia har problem framåt.

Därmed finner jag ett värde i att lira på att båda lag inte gör mål på varandra, till 2.00 i odds. Spelet kan läggas hos MrGreen , LeoVegas och 888sport .

---
Preliminär startelva Valencia: Neto, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Jose Gaya, Cristiano Piccini, Carlos Soler, Daniel Parejo, Denis Cheryshev, Daniel Wass, Kevin Gameiro & Rodrigo.

Preliminär startelva Juventus: Wojciech Szczesny, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Alex Sandro, Joao Cancelo, Miralem Pjanic, Sami Khedira, Blaise Matuidi, Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo & Mario Mandzukic.
---

This is the stats tab
This is the post tip