Speltips: Valencia - Las Palmas

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-08-18 22:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.72
Tips: Ö2.5 Mål
Den spanska la liga är tillbaka. Som vi alla har längtat. Kick-off på fredag med två intressanta matcher direkt. Den sista av dem spelas mellan Valencia som på Mestalla tar emot Las Palmas. Marcelino Garcia har kommit senast från Villarreal till Valencia och ska styra det oförutsägbara skeppet mot succé. I och med att det nya spelsättet ännu inte är inpräglat i spelarna, samt att Valencia alltid har en tokoffensiv fotbollsfilosofi, kommer det att smälla även här i öppningen, när laget möter ett ännu mer oberäknelig trupp som Las Palmas.

Att Voro skulle lämna Valencia efter säsongen var givet. Han är en delikat som ställer upp och leder laget när en tränare gång på gång får sparken eller väljer att avgå i Valencia. Nu har turen kommit till 52-årige Marcelino Garcia, som har lett Villarreal mellan 2013 och 2016. Planen är att tajta till defensiven, vinna mittfältsduellerna och att fortsätta spotta in mål. Det kommer att bli kul att följa Valencia detta år. Däremot tvivlar jag starkt på att vi får se försvarsförändringar direkt. De två senaste vänskapsmatcherna har Valencia både släppt in mål och gjort mål framåt - precis som vi är vana att se Valencia. En 2-1 vinst mot Werder Bremen och 1-2 förlust mot Atalanta för sex dagar sedan intygar om att det fortfarande finns mycket att jobba på i defensiven, som förra året läckte in mål.

Efter en bedrövlig avslutning på förra säsongen har Las Palmas skärpt till sig lite under försäsongen. Förvisso har laget mött betydligt sämre motståndare (Cadiz och Tenerife) i sina träningsmatcher, som har resulterat i att Las Palmas har vunnit de senaste matcherna utan att släppa in något mål. Även Roberto De Zerbi har fått lämna posten som huvudtränare och ersatts av oprövade Manolo Marquez. Beskedet kom för en månad sedan. Då Las Palmas släppte in på tok för många mål i slutet av förra säsongen så har Marquez en rejäl utmaning i att hitta en defensiv som ska klara av att täppa till bakåt, samtidigt som Las Palmas ska fortsätta spela den attraktiva och offensiva fotbollen.

I och med att båda lagen har bytt tränare under sommaren så har inte spelare riktigt sina formationer. Därmed kommer det att bjudas på stora öppningar i spelet, misstag som vanligt och ett offensivt spel från båda lagen. De tre senaste möten har slutat med över 2.5 mål i matchen. Se här:

Primera Division: 30/1, 2017
Las Palmas 3 - 1 Valencia

Primera Division: 22/8, 2016
Valencia 2 - 4 Las Palmas

Primera Division: 2/4, 2016
Las Palmas 2 - 1 Valencia

Då det är nya tränare med nya spelsätt att leda lagen, på väldigt kort tid, är det för mycket som är obeprövat i båda lagen. Därmed ska även detta möte sluta med över 2.5 mål i matchen i minst två av tre försök. Marknaden har sjunkit lite på över 2.5 mål i matchen - fast jag finner fortfarande värde i oddset 1.72 och lägger ett spel hos Betsafe.
  Valencia - Las Palmas
Spela på Speltips Valencia - Las Palmas
rad - 17 Augusti 2017 - 13:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar