bet365 livestreamar matchen.

Derbi valenciano på Mestalla där Valencia tar emot Levante, i en match där marknaden har hemmalaget som en klar favorit till cirka 1,50 i odds. Vidare tror marknaden på att båda lag gör mål och att det blir ett målkalas. Allt detta är jag enig om, då båda lagen är skickliga på att göra mål, samt att Valencia är det klart bättre laget. Däremot, efter det är en derby, har linan på över/under antal kort höjs, men det finns egentligen ingen anledning till detta eftersom Derbi valenciano inte är något hatmöte.

Vare sig Valencia eller Levante är lag som drar på sig många kort för närvarande. Sedan Marcelino García Toral tog över Valencia år 2017 har han jobbat med att bygga laget bakifrån, men inte på något sätt genom att de ska spela hårt eller fult. Valencia tillhör faktiskt ett av få lag i den spanska La Liga som drar på sig minst kort till antal.

Om vi tittar på de senaste matcherna så var det endast Jose Gaya som drog på sig ett gult kort i 3 - 1 vinsten i Europa League borta mot Villarreal. Dessförinnan blev det 3 gula kort, men det var i ett hatiskt möte borta mot Rayo Vallecano, som Valencia förlorade med 0 - 2.

När Valencia mötte Levante första gången denna säsong så drog Valencia på sig endast ett gult kort, i en spännande match som slutade 2 - 2. I den matchen blev det totalt 4 gula kort. I mitt tycke är det ungefär där linan på över/under antal kort också borde ligga i denna match, men marknaden har flyttat upp linan till hela 5,5 kort i matchen.

Domaren i matchen blir Alberto Undiano Mallenco. Han har bara dömt ut en spelare detta år 2019, men inte gett 6 kort i matchen i något av de 12 matcher han har dömt i La Liga, Copa del Rey och Europa League. Se nedan:

Levante 2 - 2 Girona - 4 kort
Sporting Gijon 2 - 1 Valencia - 2 kort
Villarreal 1 - 1 Athletic Bilbao - 5 kort
Real Madrid 4 - 2 Girona - 4 kort
Barcelona 2 - 2 Valencia - 3 kort
Deportivo Alaves 2 - 0 Levante - 5 kort
Arsenal 3 - 0 Bate - 0 kort
Atletico Madrid 2 - 0 Villarreal - 3 kort
Real Madrid 0 - 1 Barcelona - 5 kort
Huesca 1 - 3 Deportivo Alaves - 4 kort
Eibar 2 - 1 Rayo Vallecano - 3 kort
Arsenal 2 - 0 Napoli - 1 kort

Domare Alberto Undiano Mallenco kommer till matchen från Europa League kvartsfinalen i London, där han endast delade ut ett gult kort till Napoli, som gästade Arsenal. Domaren har kunnat kontrollera sina matcher relativt bra och inte en endast gång behöva dela ut över 5,5 kort i matchen. Jag ser ingen anledning till att hans svit ska brytas i en Derbi valenciano.

Därmed finner jag en stor sannolikhet i att matchen inte spårar ur och lägger ett spel på under 5,5 kort i matchen, till 1,95 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Neto, Jose Gaya, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Cristiano Piccini, Carlos Soler, Daniel Wass, Dani Parejo, Denis Cheryshev, Santi Mina & Goncalo Guedes.

Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Coke, Ruben Vezo, Erick Cabaco, Antonio Luna, Jose Campana, Rober Pier, Ruben Rochina, Jason, Roger Marti & Jose Luis Morales.
---

This is the stats tab
This is the post tip