På Mestalla ställs två lag som blev mer och mindre överkörda mot Madrid-lagen i den senaste omgången när Valencia tar emot Osasuna. För Valencias del blev det 0 - 3 mot Real Madrid medan Osasuna förlorade med hela 0 - 5. Vägen till förlusterna såg dock olika ut, där Valencia ändå såg ut att vara med i matchen länge medan Osasuna aldrig hade någon chans till poäng. Även om båda lagen har en mindre bra form så råder det ingen tvekan om vilket som är det bättre laget och ska vara favoriter till seger.

Omstarten såg ut bra för Valencias del, som ägde derbymatchen mot Levante. Valencia hade en man mer på planen och lyckades göra ett mål i slutet av matchen, men Levante fick en straff i slutsekunderna och kunde kvittera. Problemet hos Valencia har visat sig vara mittlåset då Gabriel Paulista och Ezequiel Garay har varit skadade. Gabriel Paulista är dock tillbaka till denna match och spelar ihop med Hugo Guillamón. Tillsammans är de starka nog för att klara av en motståndare som Osasuna.

För Osasuna klarade inte av att skapa så mycket vasst framåt, vare sig mot Real Sociedad i 1 - 1 bortamatchen eller 0 - 5 senast mot Atletico Madrid. Osasuna fortsätter att envisas med en trebackslinje, som inte håller måttet där försvaret blir sårbart när de ställs mot kontringsstarka lag som Atletico Madrid och Valencia. Jag skulle inte bli förvånad ifall det blir något som liknar en repris för Osasuna del, då Valencia är rätt så grymma i sin offensiv och kan ställa till det för samtliga La Liga lag i Spanien.

Valencia hade ledningen senast mot Real Madrid, där målet dömdes bort för en millimeters offside. Jag är övertygad om att Valencia, i vanlig ordning när de har tappat poäng i några matcher, reser sig och studsar tillbaka och hittar vinnarspåret igen. Det förvånar mig oerhört att marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på att ett så anrikt lag som Valencia ska slå några nykomlingar, som dessutom förlorade stort i sin senaste match. En hög insats läggs på att Valencia tar samtliga poäng i matchen.

Speltips Valencia - Osasuna:
1 - odds 2.00 hos Casumo , LeoVegas , 888sport & Unibet .

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Jaume Costa, Gabriel Paulista, Hugo Guillamón, Alessandro Florenzi, Carlos Soler, Geoffrey Kondogbia, Daniel Parejo, Goncalo Guedes, Rodrigo Moreno & Maximiliano Gomez.

Bekräftad startelva - Osasuna:
Ruben Martinez, Pervis Estupinan, Unai Garcia, Raul Navas, David Garcia, Nacho Vidal, Inigo Perez, Oier, Darko Brasanac, Adrian Lopez & Marc Cardona.
---

This is the stats tab
This is the post tip