bet365 livestreamar matchen.

Vilket toppmöte vi har framför oss på Mestalla då formstarka Valencia tar emot Real Madrid med Zidane som den relativt nya tränaren. Marknaden har stigit på Real Madrid oddset, efter en sisådär insats hemma mot jumbon Huesca och gått ner då på Valencia som är inne i ett riktigt fint stim för tillfället. Det är nämligen som så att Valencia har 16 raka matcher utan förlust. Med tanke på att Real Madrid inte riktigt är helt motiverade och taggade ser jag detta som en helt öppen match, utan någon favorit.

Det är inte bara att Valencia spelar bättre än kanske någonsin med sina 16 raka matcher utan förlust. På hemmaplan under denna säsong har de endast en förlust på 15 spelade matcher - med endast 8 insläppta mål. Alla motståndare, inklusive Barcelona (1 - 1 slutade matchen) har haft det extremt tufft att skapa något vasst framåt och framförallt att göra mål på Valencia. Det sistnämnda har under en längre tidsperiod känts som en omöjlighet nästan. Sedan kom Europa League och ett antal mål släpptes in, även i La Liga efteråt, men nu är Valencia tillbaka på allvar igen.

På de två senaste matcher har inte Valencia släppt in något mål. De har de spelat mållöst mot Getafe och vunnit mot Sevilla. I den senaste 1 - 0 vinsten mot Sevilla, som förde "Los Che" förbi Sevilla, upp på en sjätteplats i tabellen, stängde Valencia igen bakåt från start till slut. Visst hade Sevilla ett par lägen, men kunde ändå aldrig riktigt hota på allvar, utan Valencia fick en straff, Dani Parejo satte den och sedan höll Valencia ledningen i ytterligare en halvlek. Dani Parejos egna ord:

"Vi kom till en tuff arena och spelade vårt spel. Det var mer än tre poäng som stod på spel och nu kämpar vi om det mål som vi satte upp i början av säsongen. Vi fick slita i den andra halvleken men vi visade att vi kan försvara oss som krigare och spela som ett lag."

Valencia mötte Real Madrid på bortaplan i december månad, då Valencia hade sin lilla svacka och förlorade matchen med 2 - 0, efter ett tidigt självmål av Daniel Wass. Därefter har Daniel Wass blivit en viktig spelare för laget och fortsätter att leverera.

Zidane fick en drömstart när han återvände till Real Madrid som tränare på nytt, men i 3 - 2 vinsten mot jumbon Huesca så avgjordes match, efter en individuell prestation av Benzema, i slutminuten. De flesta av spelarna sågades efter matchen, då det inte var många som gjorde en tillräckligt bra prestation, helt enkelt. I det mötet vilade Zidane fem startspelare, som borde vara tillbaka i truppen, men samtidigt är det svårt att förutspå startelvan. Varför?

Zidane har gått ut och sagt att alla spelare ska få en chans för att visa vad de går för, så att han kan bygga laget på nytt inför nästa säsong. Och just nästa säsong är något som det har pratats om väldigt mycket i Real Madrid och Zidane. Först vägrar Zidane kommentera andra spelare utanför Real Madrid och när Drogba kommer upp på tal så hyllar Zidane honom i två minuter. Med de förutsättningar är inte Real Madrid riktigt hundra när det gäller fokus och motivation - något som Valencia ska utnyttja.

Då Valencia är i lysande form, samtidigt som Real Madrid dels inte spelare på sin högsta nivå och dels fokuserar en hel del på nästa säsong redan nu, så är det inget som talar för att Real Madrid ska vara favoriter till seger i denna match. För mig är det helt öppet och då finner jag ett stort värde i att Valencia inte förlorar matchen åtminstone.

Jag lägger ett spel på 1X i matchen, att Valencia vinner matchen eller att den slutar oavgjort till 1,72 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Neto, Jose Luis Gaya, Mouctar Diakhaby, Ezequiel Garay, Daniel Wass, Goncalo Guedes, Geoffrey Kondogbia, Dani Parejo, Carlos Soler, Kevin Gameiro & Rodrigo Moreno.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Keylor Navas, Marcelo, Raphael Varane, Sergio Ramos, Alvaro Odriozola, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Marco Asensio, Karim Benzema & Lucas Vazquez.
---

This is the stats tab
This is the post tip