bet365 livestreamar matchen.

Söndagskvällen bjuder på en riktig toppmatch från spanska La Liga då Valencia på Mestalla tar emot Real Madrid. Under mina 4 år som jag har skrivit speltips på Rekatochklart.com har jag ständigt påmint om att vi aldrig ska räkna bort Valencia. Inget undantag i denna match heller. Valencia älskar att spela stora matcher och gärna vara underdogs i dem. Egentligen spelar det ingen roll hur Valencia har spelat på sistone. I ett toppmöte, på hemmaplan, så har alltid Valencia en stor chans till poäng.

Det är ingen nackdel heller att Valencia precis har slagit ut semifinalisterna Ajax ur Champions League. Valencia gjorde en briljant match och slog Ajax i Amsterdam med 1 - 0. Vinsten innebar att Valencia vann gruppen, med Chelsea på andra plats. Även i La Liga har Valencia gått som tåget med två raka segrar mot Villarreal med 2 - 1 och derbymatchen mot Levante med 4 - 2. Så formen är helt på topp och de är redo att ta sig an Real Madrid, trots att laget har en hel del skador och frågetecken.

Cristiano Piccini, Goncalo Guedes, Denis Cheryshev, Geoffrey Kondogbia och Maxi Gomez är alla skadade. Därutöver är målvakten Jasper Cillessen och anfallaren Kevin Gameiro stora frågetecken. När det gäller målvaktssidan så har Jaume till och med varit bättre, i mitt tycke, samt att Valencia har helt okej ersättare för samtliga skadade spelare. I vissa fall till och med bättre. Albert Celades har lyckats motivera och få ut maximalt av sina spelare, så de kommer att ge järnet och lite till mot Real Madrid.

Real Madrid själva har lite bekymmer med skador och avstängningar, speciellt på vänsterbacks positionen. Marcelos ersättare, under skadan, är Ferland Mendy men har är avstängd, så in kastar förmodligen Nacho, som själv har varit skadad väldigt länge. Eden Hazard, Lucas Vazquez, James Rodriguez och Marco Asensio är skadade. Sedan finns det ett problem till för Zidane att handskas med. Casemiro är ett gult kort ifrån avstängning. Om han spelar mot Valencia och drar på sig ett gult kort så missar han El Clasico i matchen därpå. Därmed väntas han, enligt all spansk media, vilas helt från denna tuffa match.

Sedan den mållösa matchen hemma mot Betis har Real Madrid fyra raka segrar i ligan. Motståndarna har varit Eibar, Real Sociedad, Alaves och Espanyol. I mitt tycke är en bortamatch mot Valencia något av det svåraste att bemästra för samtliga lag i världen. Detta blir absolut ingen enkel match för marängerna, som kommer att dominera bollinnehavet, men det gäller också att göra något mer. Valencia är svåra att bryta ner och samtidigt själva kontringsstarka och målfarliga så detta blir en tuff match.

När det erbjuds dubbla pengar på att Valencia tar minst en poäng hemma, genom att spela oavgjort eller vinna matchen, finner jag ett stort värde i oddset och lägger ett spel på 1X i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Valencia:
Jaume Domenech, Daniel Wass, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Jaume Costa, Jose Luis Gaya, Carlos Soler, Francis Coquelin, Dani Parejo, Ferran Torres & Rodrigo Moreno.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Nacho, Toni Kroos, Luka Modric, Federico Valverde, Isco, Karim Benzema & Rodrygo Goes.
---

This is the stats tab
This is the post tip