SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Mestalla har vi ett spännande möte mellan två storlag när Valencia tar emot Real Madrid. Efter att ha drabbats av ekonomiska bekymmer är Valencia inte längre något topplag i Spanien. Ändå höjer jag ett varningsfinger när de spelar hemma på Mestalla, där de är svårslagna. Real Madrid håller en hög nivå och är därmed också favoriter till att vinna. Båda lagen har haft defensiva problem medan offensiven har levererat på sistone - vilket får mig att tro att vi kan få se något av en målfest här.

Efter åtta spelade omgångar befinner sig Valencia på en 13:e plats i tabellen. Det är inte så konstigt med tanke på vilka spelare som de har sålt av inför säsongen. Ändå fortsätter de att leverera och plocka poäng här och där. Totalt har det blivit två segrar, två kryss och fyra förluster, samt 11 mål framåt och 13 insläppta mål. I deras senaste match blev det 2 - 2 hemma mot Getafe, som är svåra att bryta ner, men Valencia har gjort mål även i de två matcherna innan som de förlorade mot Villarreal och Elche.

Real Madrid har steppat upp och börjat ta viktiga segrar både i La Liga och Champions League, där det senast blev 3 - 2 mot Inter. I ligan har de två raka segrar mot Barcelona med 3 - 1 och Huesca med 4 - 1, så målproduktionen är tillbaks. Det är även anfallaren Eden Hazard, som dessutom har nätat, samt att flera andra spelare har rest sig och presterat på en toppnivå. Till denna match är han borta på grund av Corona och det är även Carlos Casemiro. Försvaret är dock inte helt hundra och det saknas fyra backar i Éder Militão, Nacho Fernandez, Álvaro Odriozola och Daniel Carvajal.

Real Madrids högerkant är därmed sårbart, där Lucas Vázquez har slängts in som vikarie. Valencia har fortfarande en enorm tyngd i anfallet med Maxi Gómez, samt yttrarna Goncalo Guedes och Carlos Soler. På hemmaplan ska de återigen lyckas göra mål, även mot de regerande mästarna. Real Madrid i sin tur ska fortsätta producera och kommer med stor sannolikhet, och med stor form, att näta igen. Chansen är stor att det smäller från båda sidorna, med mål från båda lagen, till och med i massor.

Speltips Valencia - Real Madrid:
Över 2,5 mål och båda lag gör mål i matchen - odds 2.00 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Doménech, Jose Gaya, Hugo Guillamón, Gabriel Paulista, Daniel Wass, Uros Racic, Carlos Soler, Denis Cheryshev, Lee Kang-in, Yunus Musah & Maximiliano Gómez.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Lucas Vázquez, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marceloa, Federico Valverde, Luka Modric, Isco, Marco Asensio, Karim Benzema & Vinícius Júnior.
---

This is the stats tab
This is the post tip