bet365 livestreamar matchen.

På Mestalla inleder Valencia sin La Liga säsong mot Real Sociedad som kommer på besök. Marknaden har Valencia som en klar favorit, till cirka 1.70 i odds. Detta är en match som Valencia bör vinna mot ett Real Sociedad som har problem i försvaret. Men Real Sociedad är starka i offensiven så något värde i en rak Valencia seger finner jag inte. Däremot finns ett stort värde i att Valencia gör minst två mål i denna match - med tanke på Valencias grymma offensiv och Real Sociedads defensiva bekymmer.

Valencia har sett vassa ut under försäsongen. De har varit stabila och spelat bra även när de har förlorat vissa matcher. Det är ett positivt tecken och detta kommer att ge dem en bra start på säsongen. Efter att ha besegrat Barcelona med 2 - 1 i den spanska cupfinalen har Valencia spelat sex vänskapsmatcher och gjort minst två mål i hälften av dessa matcher. Då har Valencia spelat utanför Mestalla och roterat runt friskt i laget. Mot Real Sociedad blir det allvar och bästa möjliga startelva.

Inför denna säsong har Valencia köpt och sålt enligt nedan.

In: Jason (Levante), Manu Vallejo (Cadiz), Jorge Saenz (Tenerife), Salva Ruiz (Mallorca), Jasper Cillessen (Barcelona), Denis Cheryshev (Villarreal), Alvaro Medran (Rayo Vallecano) & Maxi Gomez (Celta Vigo).

Ut: Facundo Roncaglia (Celta), Neto (Barcelona), Ruiben Vezo (Levante), Toni Lato (PSV), Alex Blanco (Zaragoza), Aymen Abdennour (Kayserispor), Jeison Murillo (Sampdoria), Santi Mina (Celta Vigo), Jorge Saenz (Celta Vigo), Nacho Gil (Ponferradina), Fran Villalba (Birmingham City) & Uros Racic (Famalicao).

Maxi Gomez på topp är den största och bästa nyheten och han förväntas spotta in mål, redan mot Real Sociedad. Och Real Sociedad har mycket att se fram emot denna säsong när det gäller deras offensiv. Försäsongen har varit helt okej och det kommer att bli intressant att se Alex Isak som målskytt, Martin Odegaardss kvalité och Mikel Oyarzabals talang i offensiven. Där tvivlar jag inte ett dugg på att Real Sociedad kommer att lyckas väl och göra en hel del mål framåt. MEN...

Defensiven har varit under all kritik under försäsongen. I många matcher var det en hel del inlägg från kanterna in i boxen som resulterade i mål. Väldigt rörigt också. I mitt tycke håller inte detta försvasspel någon La Liga nivå och helt ärligt inte någon La Liga 2 nivå heller. Så här måste Real Sociedad steppa upp ordentligt - vilket jag tvivlar på att de får ordning på tills premiären. Inte nog med det. Real Sociedad har avstängningar och skador till premiären i försvaret som är helt avgörande.

Mittbacksgeneralen Diego Llorente är avstängd och likaså högerbacken Aritz Elustondo. Detta är riktigt illa. Lägg därtill att mittbacken Modibo Sagnan, som värvades inför denna säsong från Lens, också är skadad. Från B-laget har Real Sociedad plockat upp acken Alex Sola, men han är också skadad. Slutligen dras den centrala mittfältaren Asier Illarramendi med en skada i ljumsken, så ytterligare en försvagning i defensiven, även om han startar matchen. Det kommer att bli oerhört svårt att hålla tätt bakåt mot Valencia.

Därmed finner jag ett värde i att spela på att Valencia gör minst två mål i matchen och lägger ett spel på Valencia över 1,5 mål i matchen till 1.90 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Valencia:
Cillesen, Wass, Paulista, Garay, Costa, Guedes, Kondogbia, Coquelin, Soler, Rodrigo & Gameiro.

Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Moya, Munoz, Le Normand, Zubeldia, Zaldua, Illarramendi, Merino, Ödegaard, Oyarzabal, Jose & Januzaj.
---

This is the stats tab
This is the post tip