Valencia tar emot Sevilla på Mestalla i den spanska La Liga. Gästerna är en liten favorit till seger hos spelbolagen. I mitt tycke är detta ett vidöppet möte - trots att det skiljer 16 poäng mellan lagen. Valencia är i mitten av tabellen och har 5 poäng upp till en topp 4 placering. Sevilla är tvåan, som har 5 poäng upp till tabellettan Real Madrid. På Mestalla är Valencia alltid svårslagna.

Både Valencia och Sevilla har spelat den spanska cupen i helgen. För Valencia, som roterade kraftigt i startelvan, räckte det med målet som Marcos Andre nätade direkt i den första matchminuten mot Atletico Baleares. Sevilla däremot hade en match som spelades under två dagar. Mot ärkerivalen Real Betis. Sevilla kom till start med bästa möjliga startelvan. Alejandro Gomez gav laget ledningen. Dock kvitterade Nabil Fekir direkt från en hörna. Matchen avbröts då Joan Jordan fick ett föremål i huvudet och återupptogs utan publik nästa dag. Med kvarten kvar nätade Sergio Canales. Betis vann derbyt. Sevilla är ute ur Copa del Rey.

Formen är inte helt på topp i Valencia, med två raka förluster i ryggen mot Espanyol på Nyårsafton och Real Madrid därefter. Dock finns det kvalité i truppen, nog för att utmana trötta Sevilla om poäng. Medan Valencia har kunnat vila en massa nyckelspelare till denna drabbning har Sevilla behövt använda sin ordinarie startelva och spelat under två dagar mot tufft motstånd. Det lär ta på krafterna. Sevilla gör en lysande säsong och är en titelutmanare. Dock kan det saknas energi för att resa hem med några poäng.

Det finns ingen favorit i mötet. Därmed finns det ett värde i ett spel på en seger till Valencia på asiatiskt handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i matchen. Det blir en förlust vid en seger till Sevilla och vinst vid en seger till Valencia.

Speltips Valencia - Sevilla:
1 asian 0 (samma som Valencia draw no bet) - odds 2.28 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Daniel Wass, Mouctar Diakhaby, Omar Alderete, Jose Gaya, Helder Costa, Hugo Guillamon, Uros Racic, Hugo Duro, Goncalo Guedes & Maximiliano Gomez.

Preliminär startelva - Sevilla:
Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Ivan Rakitic, Fernando, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Rafa Mir & Alejandro Gomez.
---

This is the stats tab
This is the post tip