Speltips: Hugo Duro över 0,5 skott på mål @ 1,93 - Expekt -

Valencia är lite som morgon och kväll, hemma vs borta. På hemmagräset har laget 7-2-2 och när de är ute och far omkring i Spanien och turistöarna så är stats 3-3-7. Ingen solskenshistoria senast när man gästade Las Palmas och föll med 0-2. Trots magert bollinnehav så skapade man tillräckligt för att bärga en trea men slarvade bort allt på slutet när man släppte in mål i 89 och 90+5. Målis Giorgi Mamardashvili får ta på sig minst ett av målen. Senast hemmamatchen vanns med 2-1 mot Almeria. Kunde varit större siffror då Pepelu drog en straff i stolpen. Kanske byter man straffskytt vid ev straff här.

Lånade in Real Madrids lovande anfallare Peter Gonzalez under deadline-day och han kunde gjort drömdebut senast men en Las Palmas fot stoppade honom från att få chansen att bli matchhjälte (ställningen 0-0). Får även här hoppas på inhopp då vi förväntar oss att Roman Yaremchuk & Hugo Duro får starta framåt för Los Ches. Har Sergi Canos redo efter skada och känns 50/50 om han startar på planen eller bänken. Diego Lopez stod över senast och ska testas sent här. Lopez är vanligtvis Duros anfallspartner men om han inte är helt hundra här så lär det bli bänken till att börja med. Annars bara portugiserna Thierry Correia & Andre Almeida som finns hos medicinska teamet för skadebehandling.

Hugo hugger till nästan dubbla degen

Sevilla har lämnat det akuta nedflyttningshotet bakom sig genom vinsterna mot Vallecano och Atletico Madrid. Är nu sex poäng före Cadiz närmast under strecket. Fortsatt lång skadelista men har fått åter ett par viktiga pjäser som målvakten Örjan Nyland, backarna Jesus Navas och Marcos Acuna.
Playmakern Erik Lamela matchas långsamt men fick senast dryga kvarten som inhoppare. Anfallaren Youssef En Nesyri har inte varit skadad men var på Africa Cup of Nations med Marocko och då var det tunt framåt för Sevilla när typ alla andra anfallare var skadade. Nu har man som sagt En Nesyri åter och även Isaac Romero finns att tillgå för tränare Quique Sanchez Flores. Så här går Sevilla för tredje raka. Detta kan öppna upp för kontringar.

Hur matchen slutar känns rätt ovisst på förhand och vi väljer åter att ta sikte på skottmarknaden. Hugo Duro har gjort mål i de två senaste matcherna på Mestalla och trivs alldeles utmärkt framför hemmafansen. Kan mycket väl bli den som avgör matchen, men när vi åter får nästan dubbla degen på att han drar ett skott på mål vore det knas att inte testa. Killen behöver alltså inte ens sätta chansen för att spelet ska gå in, bara han träffar mål är vi nöjda.

Spelet sitter om Hugo Duro skjuter minst ett skott på mål under matchen.
This is the stats tab
This is the post tip