Krislaget Valencia har svårt att hitta balansen i truppen med mycket tjafs inom klubben kring i princip allting. Detta märks tydligt på resultaten också, där laget endast har lyckats ta en seger på de sju matcher som har spelats sedan uppehållet. Inte heller blir det så mycket lättare i nästa match då en stark motståndare gästar dem på Mestalla, Valladolid, som spelar kompakt och försvarar sig med hela laget. Då Valladolid har hittat en fin form har de väldigt goda chanser att ta ett eller tre poäng i detta möte.

Bara i hemmamatchen mot nykomlingar Osasuna (som precis innan hade torskat med 0 - 5 hemma mot Atletico Madrid) har Valencia lyckats ta en seger. I övrigt har det blivit kryss mot Levante och Granada, samt förluster mot Real Madrid, Eibar, Villarreal och Athletic Bilbao. Nyligen sparkades tränaren Albert Celades på grund av konflikter med spelarna men ledningen gav den officiella anledningen, som oftast, att det var på grund av resultat. In har Voro kommit in igen, som en tillfällig tränare.

Historian slutar inte där. Ägarens dotter har gått ut i media och lämnat ett oproffsigt meddelande till fansen att Valencia är deras och att de (ägarfamiljen) gör vad de vill med klubben. Inget direkt som motiverar spelarna att ge det där lilla extra. Turligt nog klarade Valencia ett kryss senast i bortamötet mot Granada, där Valencia hade tre skott på mål och fick med sig ett 2 - 2 resultat. Valencia har släppt in två mål per match, i de senaste tre matcher, där de har haft problem med sitt försvar också.

Ytterbackarna Jose Gaya och Cristiano Piccini är skadade. Senast utgick även vänsterbacken Jaume Costa. Sedan tidigare är även mittbacksgeneralen Ezequiel Garay borta, så det är inte så konstigt att Valencia läcker in mål mot allt och alla. Valladolid är ett lag som inte gör så många mål men definitivt inte heller släpper in så många. De har bara en förlust sedan omstarten, som kom mot Atletico Madrid, där Vitolo gjorde matchens ända mål med tio minuter kvar. Valladolid är ett riktigt starkt lag.

I de två senaste matcherna har Valladolid inte släppt in något mål, där försvaret har storspelat. Dessförinnan gjorde Valladolid också en stark insats när de tog poäng borta mot topplaget Sevilla genom att spela 1 - 1. Valladolid kommer till matchen från en 1 - 0 hemmaseger över Alaves, där Valladolid gjorde det så svårt för gästerna att de inte ens hade ett skott på mål. Då Valladolid är fruktansvärda svåra att bryta ner och sällan förlorar finner jag ett värde i över dubbla pengar på att de återigen tar poäng.

Speltips Valencia - Valladolid:
2 asian hcp +0,5 (samma som X2) - odds 2.03 hos bet365 , SpeedyBet & Bethard .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Valencia:
Jasper Cillessen, Adrian Guerrero, Eliaquim Mangala, Gabriel Paulista, Daniel Wass, Denis Cheryshev, Francis Coquelin, Daniel Parejo, Carlos Soler, Maximiliano Gomez & Kevin Gameiro.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Valladolid:
Jordi Masip, Javi Moyano, Joaquin Fernandez, Javi Sanchez, Raul Carnero, Pablo Hervias, Ruben Alcaraz, Federico San Emeterio, Toni Villa, Sergi Guardiola & Miguel de la Fuente.
---

This is the stats tab
This is the post tip